Muesser Kızlar ben bu decavit i kullanamıyorum 14 haftalık olduk 15 gündür içemiyorum istifra ediyorum içince dr sordum ara vererek iç dedi yok öyle de olmuyo decavit yerine başka bişey de önermedi başka kullanan var mı tavsiyesi olan ?
Nikonihan Muesser sigorta onu karşılıyor diye yazmış olabilir. Bana da sonrasında regenesis max verdi. Bunu sigorta karşılamıyor 80₺ fiyatı. Doktoruna decavit in ağır geldiğini ve ilacı değiştirmesini söylesen sana da bunu verir belki. Adını yazdım çünkü etrafımdaki tüm hamileler bunu kullanıyor ben de dahil 😊 doktoruna danışmadan hareket etme sen 👍🏻
NisaMomy Muesser doktoruna sor yinede ama bende büyük olduğu için içemiyordum regenesis max aldım onu kullanıyorum, ama malesef sigorta karşılamıyor 80 tl fiyatı
Tubau Muesser bana doktorum vermedi sağlık ocağım vermişti bi tane içebildim 20. Haftadayım içemiyorum. Doktorun verdiği kan ve vitamin ilaçlarımı içebiliyorum.
Edcrfv Muesser aynı şeyler bende de oluyordu içtiğim an bulantı vardı maalesef ne zaman bıraktım rahatladım doktorum içme dedi
Deletedmom138 Nikonihan katılıyorum bende decavit istemedim doktorumdan, gittim kendim regenesis max aldım çok memnunum
Eytu12 Bana cok cabuk kg yapıyor bu decavit ben cok nadir kullanıyorum vitaminleri sebze ve meyveden almak daha mantıklıı bence
Muesser Doktoruma söyledim değiştirebilirmiyiz die 5 gün ara ver öyle iç bi hafta ara ver öyle iç dedi başka da ilaç önermedi içemiyorum içmeyince de vitaminsiz kalırsam die bilemedim ne yapmam gerektiğini o yüzden aynı durum da olan var mı die sormak istedim teşekkürler kızlar.
arife351_ Bende decavit içemiyorum ocean mummy kullanıyorum reçete edilmiyor 75 liraydı sanırım multi vitamin multi mineral omega3 herşey var içinde 😅
DBaybars Muesser kırıp içebilirsin ben başından beri ortadan ikiye kırıp bol suyla yutuyorum, hatta üç parçaya bile bölebilirsin ilk zamanlar öyle yapmıştım, iç mutlaka canım
Wonderanne Muesser bulantı için ilaç vermedi mi ben o ilaçsız duramıyorum 24 olduk neredeyse hala bulantı oluyor
Muesser Wonderanne bulantım yoktu son gittiğimde sadece içince istifra ediyordum ara vererek dene dedi hala aynı içmiyorum o yüzden. bulantıya gelince doğru düzgün bulantı yaşamadım hiç 1 haftadır süren bi bulantım var özellikle yemek yaparken ve yemek yerken istifra yok ama 13haftadan sonra bulantısı başlayan var mı ya çok tuhaf 2. Gebeliğim kızımda hiç bulantım olmadı bu sefer biraz farklı sonradan başlayan bi bulantım var şu günlerde streste yapıyorum sanırım gündemle ilgili 😥
Ayca6868 Muesser ben sabah içince kusuyorum öğle içince kusuyorum gece yatmadan içersem de aşırı midem bulanıyor akşam 7 8 gibi iç hiç bulanmaz
Tubis33 Doktor banada decavit vermişti ama içemedim zaten hap içemiyorum 🤣 kaç ay kullanmadım, daha sonra damla şeklinde olan devid3ü yazdırdım onu kullanıyorum ekmege damlatıp.istiyorsan sende devid 3 kullanabilirsin
hilal-ali32 Muesser regenesis(doğru yazdım mı bilmiyorum) öneriyor benim doktorum ama ben kullanabildiğim için almadım
Merveikratanem Ben hiç içmedim şuanlık çok şükür bir sıkıntım yok bana sağlık ocağı verdi bir kere içmeyi denedim içemedim bir daha hiç içmedim şuan 33 + 3 günlüğüm ama devid3 hep içtim
Emrasf Ozgek eşim aldı eczaneden ama çok pahalı değildir sgk karşılıyor diye biliyorum reçeteye verdi