Melek0001 ay sonunda canim ben burda o kadar kiza dedimki inan ciddiye almadilar hatta linç yedim yok zararmis neymiş sanirlar sultan suleymanin devrinde hcgs varmiş Rahim filmi varmiş o zamanlar ulturason varmis her alde biz bilmiyormuşuz .🤦♀️ benim ilk hamilelikten sonra 5 ay hamile kalamadim bu arada Azerbaycanliyim . Hamile kalamadim annem gel kasigibi çektirelim egilmistir her halde dedi bend eoyle seylere inaniyorum hemde cocuklugumdan butun bizim akrabalar o kadina giderdiler neyse gittim kadin guzelce masaj etdi ondan sonra bi kavanozu kupa gibi koydu kasigima hani ateşle bele koyurlardiya hep o mantikla koydu 1 2 dakika beklitib cikardi tekrar arkadan belimin asagisina da koydu sonra tekrar kasigimi masaj edip sal gibi bi seyle bagladi 3 gun ayni islemi yapti kadin komsumuzdu sagolsun para almaz 10 lira zor verdim nesye kadin bana agir asla kaldirma kendinde her gun bagladigim gibi bagla acincada tekrar masaj yap benim gibi bagla dedi aynen oyle yaptim duş alinca bir yere gidince birde uyuyunca aciyordu onun disibda Asla açmiyordum o ay hic beklemiyordum ya hamile kaldim Ama kayb etdim malesef yine 5 ay geçti hamile kalamadim bir ton sey denedim ovulasyon testi filan yine çektirdim ve yine Hamile kaldim ama bu sefer kimyasal du sagliksizmi betam 17 den yukari cikmadi duşuşe geçti direk adet oldum Kismet degilmiş bu ay çok umutluyum 😊 Rabbim nasip edecektir Bekliyorum Rabbim kimseyi evlatla sinamasin mutttlaka kasiginizi cektirin bak kasigim egriyken ovulasyonda yaptim 2 ay tutmadi o kasik egriyken bana tup bebekte yapsaydilar tutunmayacakti normal calişmasi gerek o yuzden mutlaka kasiginizi cektirin inan bana Allahin izniyle şip tiye hamile kalirsin ama 2 gunde 1 de mutlaka degerlendir adetinden sonra hep duzenli degerlendir