CgdmZtrk Havvamurat 20 -25 haftaya kadar kilo alınmıyor canım. Maksimum 2-3 kilo alınıyor. 10 haftalık bebek minnacık erik kadar. Kilo falan alınmaz
hilal_yener Havvamurat valla ben 2,3 kg falan almış olmam lazım hiç kusmadım bulanmadım tiksinmediğim için hatta hamileliğimi kilo çok alarak bitiricem heralde 😂
Havvamurat CgdmZtrk adet olmadigimiz için ve iştahımiz arttığı için alınabiliyor kilo. Ben biraz fazla aldım oğlumda da 16.haftada almaya başlamıştım 14 kilo ile tamamladim gebeliği ama bunda 10haftada 3kilo almışım inanılmaz iştahım var
Havvamurat Babies16 kusuyorsunuz o zaman. Ben kusamıyorum malesef. Oğlumda kusuyirdum 39.hagtafa doğurdum toplam 14kilo aldım. Ama bunda 3kilo.aldim.10 haffada
Elifaydogan06 Havvamurat benim bulantılarım 4 haftadan 8 haftaya kadarsürdü ama öyle aman aman olmadı
Zeyneb51 Havvamurat ilk başlarda çok kusmak oluyodu şimdi sadece sabh akşam kusmam oluyor 9 haftalıkken tartıldım bide 13 haftalikken 4 kilo almışım şimdi kaç kilo oldum bilmiyom ama normalde zayıfım ilk kizimdada 6 ay küstüm ama 28 kilo almıştım
Aysenozturk007 Havvamurat ben 20. Haftamdayım 8 kilo aldım 😂😂😂 10 haftalıkken 2.5 kilo almıştım ne olduysa 10. Haftadan sonra oldu 😂
Zeyneb51 Havvamurat genelde bunyeyle alakalı cnm kimisi 13 14 kiloyla bitiriyo hamileliği kimileri 30 u buluyo