Te23 Kızlar bugün kontrole geldim rahim ağzı uzunluğu 2.5 doktor ciğer geliştirici iğne progestan verdi iğneyi kullananlar o kafayla tam aklımda kalmadı kaç doz oluyor kaç kere vuryldunuz
Mira2020 Te23 benim rahim agzımda kısalmıs erken doğabilir dedi nstde sancı cıkmadı 2.27 rahim uzunlugu geçen ay 4 dü 32+3 haftalık suan progestan ve ciğer geliştirici verdi iğneyi 2 doz 1 gün 2 doz diğer gün vurulduk
Gazel0606 Te23 bndede var bnm bu zaman kadar iyiydi ve dün görendim bugün yatışım oldu serkulaj olcam dikil atcaklar bebeği ilerki haftalara götürmek için inşla güzel geçer dua bekliyorum kızlar dua edin serkulaj iyi geçsin bebeklerimiz zamanında saglıkla gelsin inşla 22+2 yim
2z-nns Te23 benim de 30.haftada 26 mm oldu, doktorum ciğer geliştirici vermedi henüz. Sadece vajinal progestan kullanıyorum. Üstelik ikiz bebek taşıyorum. Şu an 32.haftadayım. Ne yapmak lazım bilmiyorum.
Elif6161 Te23 canım hiç bilmiyorum demiyo doktor benim sancım çıkmıştı o yüzden vurdular bana bide açıklıgım var ama doktor kaç cm oldgnu hiç söylemedi bana
Te23 Elif6161 benimde kasılma çıktı nst de Mira2020 anladım canım zamanında gelirler inşallah peki kızlar bu iğnenin yan etkisi var mı bebeğe Bir zararı falan
Elif6161 Te23 yok canım bebek için önemli asıl erken doğarsa diye bende 30 haftamda vurulmuştum kaç haftalıksın sen
Haticeakks Benimde 25 mm idi ben üç günde bir progestan iğne vurdurdum günde iki kez progestan hap kullandım ve tekrar uzadı iğneyi aldığın eczanenin söylemesi lazımdı iğnenin kaç günde bir olacağını ben 27. Haftamdaydm o zamanlar şimdi 37. Haftamdayim
Te23 Haticeakks bende daha önce kullanıyordum 39 olmuştu 32 haftada kesti doktor progestanı erken bırakmışız daha çok kısalmış
Elif6161 Te23 dayanır inşallah canım bende ilaç kullanıyorum 36 haftada bırakcam yani haftaya seninde haftan çok güzel sıkma canını korkma