Deletedmom337 Kizlar gebeliginde uroday tek kullanimlik sase kullanan varmi esim eczaneden aldi geldi cok fena durumdayim hastaneye gitmek istemedim kullannan varsa ac mi tok mu nasil kullandiniz
Ebe4343 Deletedmom337 kullanmadan önce idrara çık sonra ilacı bir bardak suya koy iç sonra idrarına geç çuk tutabildiğin kadar tut ne kadar geç çıkarsan o kadar enfeksiyonu temizler aslında gece içersen daha çok idararını tutabilirsiniz
busrasahinn Deletedmom337 gece yatmadan önce son kez tuvalete gidiyosun 1 saat önce de sıvı tüketimini bırakıyorsun içip yatiyosun canım uyandıktan sonra ki ilk idrarinla enfeksiyonu atiyosun
Mkylz Deletedmom337 çok basit kullanması, gün içerisinde değil yatarken kullanacaksın. Önce wc çık çünkü onu içtikten sonra wc çıkmaman ayaga vs kalkmaman lazım. Aç tok farketmez yatarken bir bardak suya at iç. Bu kadar 😍
Deletedmom337 Ebe4343 Mkylz busrasahinn Eda06 Kizlar hepinize tesekkurler ictim tuttutum tuvaletimi 1 saatt iyi geldi cok sukur sabahtir yatiyodum
Eda06 Bende kullandım gebelikte bir kere. Kullanmadan önce tuvalete çık sonra suya ilacı karıştır tutabildiğin kadar idrarırını tut çünkü iyice etki etsin ilaç sonra tuvalete çık zaten anında etki gösteriyor
Asudejj Kullanabilirsiniz gebelik için bir sakıncası yoktur süte falan da geçmez. Eczacı konuştu hayırlı gebelikler🙂
Sonayy38 Deletedmom337 ben çok kullandım hala da kullanıyorum son paketini bu akşam yatmadan önce içip yatıcam sabaha hiç bir şey kalmıyor ama onu kullanmadığım zaman çok kötü oluyorum
Nihanus Deletedmom337 monurol gibi bir şey sanırım bende içmiştim 8-9 haftalıkken ne kadar mesanede tutabilirsen o kadar iyi demişti doktor