Busraanur Merhabalar kızlar özel hastanede ayrıntılı usg yaptırdınız mı yatırdıysanız ne kadar ödediniz yazar mısınız🤗🤗
Wonderanne Busraanur Medical parkta 350 TL’ye yaptırdım doktor da çok iyi ilgilendi sağolsun memnun kaldım
Busra221 Busraanur bi bilsem okadar da araştırdım kadın doktor arıyorum heryerde erkek kendi hastanemde nisa. Ama kadın bulsam baska yere de gidicektim ama bulamadım
Busraanur Wonderanne bende 10 gün sonra sivas medicana hastanesinde yaptırcam canım bi bilgi vermediler fiyat konusunda.
Deryadgm Wonderanne şehirden şehire ilçeden ilçeye değişiyor fiyatlar ben istanbul gaziosmanpaşa Medical Park dan fiyat aldım 625 tl dediler
Busraanur Busra221 anladım canım neyse artık bi şekilde mecbur kalıp yaptırıyoruz şu anki süreçte devlet veya üniversite hastanelerine gitmek sıkıntı özel yine biraz daha temizdir
fosforlukalem Ips81 ben de medicana’da yaptırdım ama pek memnun kalmadım 😑 Eğer henüz gitmediyseniz biraz daha araştırın derim
Promet Ips81 nie bu kdr pahalı ya ben her ay 90 TL muayene ücreti veriyorum ve her gittiğimde detaylı bakıyor