Rabia95 Kızlar 6+4’deyim mide bulantım vardı bir haftadır iki gündür azaldı bel ağrım vs devam ediyor ama daha önce düşük yaptığım için korkuyorum, tekrar mı yaşayacağım aynı şeyi? Yaşayan var mı 🥺
buseyusuf27 Rabia95 korkma canım benımde düne kdr miğdem bulanıyordu yedıgımı kusuyordum şimdi hıc bırsey yok arada bı yınr bulanıyor ama gecıyor genelde gazım cok sancı yapıyor ve bel agrısı yenı basladı bende
Dilaumut Rabia95 Canım bende 1 düşük yaşadım ve şuan betam ne yazık ki düşüşte 😢 sıkıntı yapma istersen bir beta baktır eminim güzel çıkacaktır. Mide bulantıları kişiden kişiye değişiklik gösterebilir
Gmz3595 Rabia95 Bence korkma canım benim kötü düşünme. Benim bulantım sadece 2 hafta sürdü kusmam hiç olmadı. 2 hafta sonra tamamen kesildi 😊 dediğim gibi kötü düşünme ama istersen içinin ferahlaması adına Bi doktoruna danış
Esra94 Bence korkulacak bişey yok canım keşke bizimde bulantılarımız azalsa bulantı bu bazen gelir bazen gider kötüyü çağırma kanaman olmadığı sürecede korkma inşAllah bulantın hiç olmaz ne güzel
Rabia95 Gmz3595 doktora gidecektim bugün ama geç döllenme olduğu için kalp atışı vs duyamazsam daha çok strese girerim diye gidemedim 🥺 bi hafta daha beklemek istiyorum 🥺