Wonderanne Kızlar ben 23+3 gebeyim. Daha şimdiden göbek namaz ve yer tuvaletinde zorlanıyorum sizde de öyle mi? Erken değil mi? Birde neredeyse 10 12 haftadan fazladır göğsümden sıvı geliyor doktorum normal dedi ama göğsünden erkenden sıvı gelen oldu mu?
Papatyaa00 Wonderanne göğüsten sıvı gelmesi normal canım ben 27 haftalığım hala geliyor sıkma uyarma yeter
Oglunubeklyenanne Wonderanne zorlanma konusu bendede oluyo normal göbüşler çıkıyo artık sıvının gelmesini bilmiyorum benimki 1haftadır geliyo canım
Emk5341 Wonderanne 18.haftamdan beri yer tuvaletine gidemiyorum. İnanılmaz derecede kasık ağrısı yaşıyorum orayı kullanınca. Karnım çıkmamıştı ama kasığıma neredeyse bayıltacak derecede şiddetli bir sancı girmişti. Namaz konusunda sıkıntı yaşamıyorum çok şükür ama yerden destek almadan da kalkamıyorum 😂29+6yız.
Wonderanne Papatyaa00 ne zaman başladı sizin sıvının gelmesi nerdeyse 10.haftadan beri var benim uyarmadigim halde akıyor göğüs pedi kullanıyorum
Papatyaa00 Wonderanne valla uzun zamandır var 15 16 dan beri geliyor afedersin sütyenimden bile diğer taraftan görünüyor ıslaklığı ilk zamanlar su gibiydi şimdi bildiğin süt yani elledikçe daha çok geliyo o yüzden uyarma dedim🥰
[silindi] Wonderanne ben 11+5 haftalık hamileyim wc de ben bile zorlanıyorum ileriyi düşünemiyorum 🙄 namazda da karnıma bişi batıyor 😣
Wonderanne [silindi] daha şimdiden mi benim göbeğim zaten vardı ama şimdi daha farklı bebek olunca sert ve zorluyor kaslar
Wonderanne Papatyaa00 doktorum da uyarma dedi benim de 23üm ama 9 10.haftadan beri geliyor inan seffafla beyaz arası ped kullanmaya başladım atletim leke oluyot sütyen kullanamiyorum ben sıkıyor bayadir göğüslerim çabuk buyudu
Yami Wonderanne bana çok erken geldi canım. Ben 38 haftalık hamileyim daha şurda en fazla 2 aydır yer tuvaleti kullanamıyorum. Namazı da bacaklarımı açık tutarak kılıyorum mecburen Allah kabul etsin bu kadar oluyor. Ama benim karnım çok geç çıktı 6. Ayımda falan anca belli oldu. Senin şimdiden karnın büyükse zorlanırsın tabi normal.
[silindi] Wonderanne kız benimde göbeğim vardı kiloluydum o yüzden simdiden başladı rahatsızlık vermeye😭😭😭
Papatyaa00 Wonderanne benimde göğüsler çabuk büyüdü 75 giyerken şuan 90 anca oluyor ama ben sütyensiz gezemiyorum bide sarkmaması için sütyensiz olmaz canım
Wonderanne [silindi] ay bacım ya valla bebek oynamasa bazen hala göbek sanıyorum biliyor musun alt göbeğim baya vardı benim😣
[silindi] Wonderanne benimde 🤷 eşim dün bu bebek mi hamilelik göbeğimi dedi utancımdan evet aşkım dedim yazık gelip gidip seviyor 😭😭😭 aslında bebek daha küçücük 🤷 ama o midemi seviyor sanıyorki orda bebek var😭😭😭😭😭😭😭
Wonderanne [silindi] benim bebek artık belli oluyor dışardan dokununca hareket edince de dışarda belli oluyor da ben göbek sanarken eşim hayatım bebek o bebek bana güven çünkü sert ve düz dedi hep ben ilk ay hamile kaldım o yüzden alışamadım galiba