Sena09 Merhaba kızlar 👋🏻 Acaba aranızda nişanı sarı, sümüksü şekilde gelen oldu mu? 38+5 iz. Sabahtan beri regl sancısı tarzında ağrım var alt karın ve kasıklarımda acaba diyorum oğlum mu geliyor??🤓
Kuzucugunannesi Sena09 bnmde sanci yok fakat sümüksü sari parca şeklinde 1 saat evvel geldi bnde 38 + 6 yim bilemedm nisan mi degil mi
Wonderanne Sena09 evet gözün aydın büyük ihtimalle nisan o gelen sancıları takip et doğum gelmiş olabilir 😅🌸🤗
Betulbekil Sena09 38+4 üm dün geldi ama bi kaç gündür akıntım farklıydı emin olamıyordum dün kesin emin oldum benimki bildiğimiz sümük gibiydi rengi kıvamı çok hafif de kan vardı bugün kontrolüm vardı sancılarım da çıktı ama doğum sancısı değilmiş her an gelebilir sancın artabilir dedi bekliyoruz 🙏🏻
rumeysakara12 bende 38+4 canım ama henüz hic bir şey gelmedi nr zaman gelir merak içindeyim sabırızlıkla bekliyorum biran önce gelsin istiyorum
Sena09 mervik21 Olabilir canım . Kasılmam falan da yok ama belimden kasıklarıma değişik bir ağrı var bugün. Hadi hayırlısı ☺️
Canan_gun55_ Sena09 aynı benim şuan yaşadıklarımı yasiyosun canım bnde aşırı bel sırt ağrısı da var alt karnıma ağrı sanci giriyo baskı da cabasi
Sena09 Wonderanne Baya parça parça her tuvalete girdiğimde geliyor☺️ Genelde pembe, kahverengi diyorlar ya o yüzden bilemedim canım. Ay hadi inşallah, gelsin artıkk🌸
Kuzucugunannesi Wonderanne ama canim bi kez tek oldu bugun tek gördüm bakalm artik arka arkaya geliyor mu bilmiyorum sancilar arada yokluyor yumusak yumusak
Miyasee Canım ilk doğumum da sarı akıntı geldi direk sağlık ocağına gitmistim sancılarını takip et dedi hafif agrilarim vardı 2 gun sonra tekrar geldi ama kanlıydı sonrasında su geldi vs. Sancılarını takip et canım büyük ihtimal kanlı olarak tekrar gelecektir 🤗 Hayırlı Doğumlar inşaAllaah
Sena09 Miyasee Aslında 2-3 gündür de geliyor ama kimseyi inandıramadım.🤷♀️ Anneme teyzeme falan söyledim canım , yok dediler nişan öyle olmaz. Ama sancılarım da çoğalınca bugün acaba onlar yanılıyor olabilir mi☺️☺️ Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Wonderanne Sena09 sarı pembe kahverengi insana göre değişiyor ama normalde nişanın rengi sarıdır insaAllsh bir an önce doğum olur🌸 ay hepiniz doğuruyorsunuz bizim daha cooook var😅😣
Miyasee Sena09 Günün bitmiş zaten canım hazırlıklı ol zaten sancıyı anlarsın 5 dk bir bicak gibi batar anlamamak mümkün değil benim ilk sarı sonra kanlı geldi 2 3 gün peşpeşe olarak değildi belki sende farklıdır bakalım hayırlısı heran hersey olabilir 🤭🤭
Sena09 Wonderanne Bizim rengimiz sarıymış demek ki😬😬 Darısı başına inşallah canım, bu günler çabuk geçiyor 🌸🌸
Wonderanne Kuzucugunannesi diyorum ya bazılarında tek seferde gelir bazılarında azar azar nisanı gelip bir hafta on gün bekleyen bile oluyor takip edecen tetikte olacan
Sena09 Miyasee O bıçak batar gibi ağrılar 2-3 gündür vardı. Bugün öyle değil de adet ağrısı gibi. Akıntıyı da her tuvalete girdiğimde görüyorum. Çok heyecanlı🤷♀️🤔😄😄