Slm kızlar bende mezun oldum sonunda kan vermek için kontrole gitmiştim doktorum izne çıkacağını söyleyip o an beni doğuma alıcağnı söyledi ve ben şok tabiki😩hiç birşeyimiz yok ben tek başıma kaldım eşim valizleri almaya gitti yatışımı yaptırdım tek başıma ordan oraya koşturdum ama kendimde değildim resmen noluyo dedim benim doğumum 3 gün sonra idi ben ne yapıyorum dedim afalladım bir an 😳neyse herşey sırasıyla yapıldı sonda ve lavman anlatıldığı kadar korkunç bişey değilmiş sonda da acı falan yok sadece huylanma var lavmanda eskiden demir çubukla yapılıyomuş şuan silikon bi kalem gibiydi bana yaptıkları acı falan yok yani sadece hemşire odadan çıkar çıkmaz kendimi vcye zor attığım için güldüm kendi kendime 🤪 hatta keşke her kabız olduğumuzda evde yapsak yani🤨 açlığa normalde hiç dayanamam tahlile geldiğim için en erken randevu saatini almıştım evden çıkarken inşallah kan aldırana kadar dayanabilirim açlığa diyordum ki gel gelelim sonuçlar geç çıkacağından dolayı ve plansız bir sezeryan olacağından araya kaynayı verdik yani şöyle doğum 1 gibi olacak dediler 😟nasıl dayanıcaktım o heyecan stres korkuyla ve tabiki doğum anıda buna dahil her ne kadar istemesem de spinal oldum genel anestezinin bebeğe zararı olduğunu söyledi doktorum ve kendimden ödün vermeliydim amilyatı açıkça yazmıycam bünye meselesi diyelim kimseyi tedirgin etmeye gerek yok benden sonra bir kadın çıktı spinalden gayet keyfi yerindeydi dediğim gibi kişiye göre değişiyor yaşayıp görmek gerek kusura bakmayın çok uzun yazdım 😋 bebeğim şuan kucağımda uyuyor allah herkese hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin görüşmek üzere👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻