Tubahacik Biz bugün 2li test yaptırdın doktor iyi dedi kan verdim sonuç bi hafta sonra cinsiyet söylemedi erken dedi
[silindi] Tubahacik ay canım şükür birisi çıktı karşıma bende pazartesi ikili tarama testine gidicem cinsiyeti ogrenirmiyim😬pazaetesi 12+3 olucam
Askimiz Tubahacik bizde 12 +5de tahinde bulundu dun hityim 14+5de erkek dedi taahmini dogru cikti.pozisyonla alakali ayagini acmiş ekranda ben burdayim deyer gibi😁
Oznuruzun Tubahacik 12+2 gunluguz bebegimle 11+2 günlük gitmiştim doktora cinsiyet için çok erken malum 16 haftada gidicem bakalım çok merak ediyorum cinsiyeti 15 aylık bi kızım var çok şükür 😍😍
Caglayasin [silindi] net birşey söylemiyorlar ya bende ikilide sordum göstermiyor dedi en iyi 16. Ci haftada bence
Tubahacik [silindi] benim 2. Gebeliğin süpriz oldu bize hayır özele gidiyorum ama demedi üzgünüm biraz
Razz7020 Ben tarama sonucunu az önce aldım geldim gelmişken bakalım bi dedi. Cinsiyeti sorduk. Daha belli olmaz dedi zaten Bebiş oturmuş yine göremedik bir şey😅 Bu arada 13. Haftadayım