karaduman Kızlar bugün doktor kontreline gittim benegin kafası aşaya dönmüş bu yüzden kemiklerimde agrı hissediyorum böyle durum yaşanlar varmı benim gibi doktor bi sıkıntı yok dedi ama tedirgin oldum ben yani acaba ilerleyen günlerde başı dönermi
Kiymetlibebek karaduman vanim bu dönemde bebek hep harekette cok yeri olsugu icinde bie kac gün icinde geri dönebilir
Tucenur karaduman bnde 22 haftalık hamilym yeni geldim doktordan benmde aynı sekılde ama doktor problem yok daha ufak döner dedi
Tgb2310 karaduman bnmde o haftada dönmüşlerdi vajina ağrım tavan yapmştı üstelik birde enfeksiyon çıkmıştı ben ondan ağrıdığını düşğnmştm ama enfeksiyon geçmesine rağmen ağrım geçmedi şimdi anlıyorm baş aşağı durdukları için ağrıyor
Kubrakurtulus1002 Evet döner. Zaten bu zamanlarda çok hareketli oldukları işin sürekli pozisyon değiştiriyorlar. Tedirgin olacağın bir durum yok ☺️
Tugce_61 Bende 25+3 oldum bugün geçen hafta gittiğimde bir hafta önden gidiyor kafası aşşada dedi hatta yüzünü göstermedi ama normal yeri epey var sürekli yer değiştirir dedi ki ben hissediyorum şuan yan duruyor takılma o yüzden