Meltem3421 Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı size bebeğinizin ilk hareketleri kaçıncı haftanızda hissettiniz? 😊
yasebaris Meltem3421 vallaha benim ki tekme atmadi daha ama toparlanıyor bir yerde ve sertleşiyor yakında beni tekmelemeye başlar herhalde inşallah ❤️ 15+5
Meltem3421 yasebaris bende 15+2 normalde hissetmen lazım diyorlar ama ben hissetmiyorum acaba bir sorunmu var korktum o yüzden sormak istedim 😊
Askimiz Meltem3421 banada oyle soyluyolar kizimda 16 haftada hiss etdim 15 haftaligim şimdi tekme yok🤷♀️
Busra221 Şöyle 15 16 yazanların yorumlarını hayretle okuyorum 😒 ben 22 haftada net bişey hissetmıyorum
ElanrBlkc Busra221 iç karınla alakalı. Bnde 16 da hissettim ama tekme değildi tabiki 🤣🤣 balık gibi süzülüyodu hepsi bu.
Karadenizf Busra221 iç karın ve kiloyla alakalı demiştir doktorum. Her insanda farklı olur zaten 16-24 arası normal kabul ediliyor. Ben de 16 bittiğinde hissetmeye başlamıştım minik minik.
hmyrmom Busra221 aynennnnn resmen içimdekileri dışa siz dökmüşsünüz. Bebekler 15 haftadyken nasıl hissediyorlar o kadar gücü olmuyor ki bebeklerin o haftalarda. Ben şuan 22 haftamdayım ama bir haftadır ufak ufak hissediyorum 🤷🏻♀️🙄
ElanrBlkc Busra221 yengem dr ona sordum. Bnde biraz göbekten yağlıyım. Hissediyorum inanmıyırlar dedim. Dediki kilo ile alakası yok 😀 hissetmen çok normal
cerrah61 Meltem3421 ben net bir şekilde tam 21.haftamda hissettim,sonra da zaten çok şükür hiç durmadı 🤲🏻🌼🥰