Busra61 17+2 haftalık hamileyim ve perşembe günü kontrolümde 3lü test yaptırıcaz yaptıranlar var mı bu test sonuçlarını beklemek çok stres yapıyor bende sizdede oluyor mu ?
Yasemin3434 Busra61 ben sadece ikili test yaptırdım şükür sorun çıkmadi dk üçlü falan testte gerek yok dedi ayrıntılı olucam
Zagrozunannesi Busra61 bence de üçlüyü yaptırmayın eğer ıkılıyı yaptırdıysanız ve temız çıktıysa detaylıyı bekleyin derim ama yıne de doktorun ne dedıgı de onemlı.. 3 lu hep rısklı çıkıyor boşuna hamılelıgınızı zehir edersınız bende oyle oldu çünkü..
Hanifee Busra61 ikili testim çok güzel çıktı ama yine de üçlü yü yaptırdık hİç kötü birşey düşünme canım ☺ Benim aklıma bile gelmemişti sonuçlar çünkü Doktorumuz önce zaten ultrasonda baktığında herşey normal görünüyor ama yine de yapalım diyor ☺
MehmetMelekKse Busra61 bnde aynıyım senle bnim ikili sorunsuz çıktı ama doktor yinede üçlü yaptırdı bnde sonuç bekliyorum
Annesininminigi Biz sadece 2li test yaptik 3 lü istemedi doktorum 20+6 yım dünde detayli ultrosana girdim herşey normaldi şükür 🤗
Busra61 Annesininminigi Yasemin3434 benimde 2li test sonucum çok güzel çıktı belki banada der bende bu haftalarda oluyor diye biliyorum ondan acaba ister mi doktor diye heyecan yaptım belki benden de detaylı ultrason ister sadece