Seym_aa Arkadaşlar merhaba 24 haftalik hamileyim. bursa esentepe emel altundag a gidiyorum ancak doktorumu degistirmeyi düşünüyorum. Doktor önerilerinizi bekliyorum.
Mrvhsnkya1 Emel hanım yaptırdı doğumumu 2 hafta önce ben çok memnun kaldım gittiğimden beri siz neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz ☺️Seym_aa
gfazlioglu Senem akalın benim doktorum çok memnunum çok ilgili özel muayenehanesi var, siz niye değiştiriyorsunuz ?
Alibetulbalii gfazlioglu Bende hem sizin tavsiyeniz hem bi kaç tanıdıklarımın tavsiyesi ile artık Senem Hanıma gidiyorum çok memnum kaldım çok şeker ve çok ilgili gerçekten 😍
DilsenDede gfazlioglu merhaba muayene ücretleri ve doğum ücretlerini biliyor musunuz acaba ben şehir dışından geldim doktor arayışı içindeyim birazda uygun fiyatli olsun istiyorum 🤔
Eylul00 gfazlioglu muayene ve doğum fiyatları nedir acaba? Ben de çok yorumda okudumda merak ediyorum Doktorumu değiştircem acil doktor bulmam lazım :(
gfazlioglu Alibetulbalii kesinlikle 😍 sadece randevu da bekletiyorlar o sıkıntı ama ayda 1 katlanıyorum onada
DilsenDede Alibetulbalii merhaba muayene ücretleri ve doğum ücretlerini biliyor musunuz acaba ben şehir dışından geldim doktor arayışı içindeyim birazda uygun fiyatli olsun istiyorum 🤔
DilsenDede Alibetulbalii merhaba siz doğum yaptınız mı acaba pembe mavide düşünüyorum yazmistiniz. Virüs nedeniyle önlemler nasıl bilgi vermeniz mumkunmu ziyaretci aliyorlar mi mesela
Alibetulbalii DilsenDede Merhaba 🤗 Muayene ücreti 175 tl birçok hastane ile anlaşması var fakat ben pembe mavi de yapacağım 4000 tl ❤
Uysal_ Benim görümcem daha Mart ayında Hatice Taşlı da çekirge doruk doğum yaptı cok da memnun kaldı ama ben doğuma eşimle birlikte girmek istiyorum Hatice hanım doğuma sokmuyor eşi. O yüzden o elendi.😄
Seym_aa Mrvhsnkya1 ay ne kadar mutlu oldum mesajinizi görünce 😊 biraz ilgisiz gibi geliyor bana sormadigim sürece bahsetmiyor hiç süreçten. Ilk doğumum olacağı için endişe ediyorum. Herşeyi anlatsin bileyim belirsizlik olmasin istiyorum. Belki henuz erken diye böyledir sona doğru daha açıklayıcı olur inşallah
Seym_aa Mrvhsnkya1 hastaneden memnun kaldiniz mi? Aklimda bi dünya soru geldi hangisini sorsam bilemedim. Siz biraz bahsetseniz sevinirim.