Caner Lütfen kızlar yardımcı olun iki gündür bir lokma dahil yiyemiyorum çok bulantım var korkuyorum bebeğime birsey olcak diye kendimi çok zorluyorum ama olmuyor ne yapmam gerektiğini bilenler varmi
Deletedmom115 Caner bastırıcak şeyleri dene canım, ben bir süre kraker, leblebi ile idare ettim, bazen açlıktam ağladığım olurdu ama bir şey yemek daha zor olduğu için çekerdim mecbur 😅
Suzi-1992 Caner bende 7 haftalık hamileyim çok midem bulanıyordu çok halsizdim . Doktor vitamin yazdı decavit ondan sonra düzeldim çok şükür
Bahartesi Caner Bende de aynı durum. Kraker, papates haşlama, ekmek arası domeste peynir, ekmek zeytin, meyve de bir de sorun yaşamıyorum. Bunları sene geçecek inşAllah.
Caner Deletedmom115 gece bende ağladım artık yapacak Bir şeyim yok diye eşim bunun icinmi agliyon diyor tabi onlar cekmiyor bizim çektiklerimizi teşekkürler canım bide senin dediğin gibi denicem
[silindi] Caner ay kuzum insallah en kısa zamanda duzelirsin bende 7 haftamda öyleydim ne yediysem fayda etmedi bi türlü gecmedi mecbur sabır ediceksin 🤦
Karadenizf Caner bebeğinize hiçbir şey olmaz lütfen o konuda üzmeyin kendinizi. Sadece siz dirençten düşersiniz kendinize zaman tanıyın meyve patates haşlama gibi şeyler deneyin zencefil tüketin.
Caner Bogurtlen FeriFer diye kaşık şurubu yazdı gece yatarken iç dedi bi gece ona başlıcam insallah iyi gelir
Tgbb Caner ben de öyleydim 😁 3 ay nasıl yaşadım bilmiyorum hep buz gibi yoğurt ve çubuk kraker balık kraker falan yiye yiye doyurdum karnımı bir çekmece sadece kraker doluydu 😁 insanların ne dediğine aldırma çocuk beslenemez kendini zorla diyenleri dinleme sen kusarken daha fazla strese girersin. Öyle diyenler yüzünden 5 ay yumurta yiyemedim zorladım diye kendimi. Daha yeni yeni yiyorum. Yoğurda kraker devam😁 ama soda da iyi geliyor bak yada hamurişleri de bir süre sonra iyi oluyor ama yağsız. Allah sabır versin
Caner Karadenizf yeşil elma iyi geliyor bide limonu soyup tuzlayıp onu yiyorum onlar biraz iyi geliyor