ddenizc Arkadaşlarlar 34. Haftadayım, akıntım arttı. Kokulu değil, beyaz şeffafımsı. Sizlerde de oluyor mu
Nurcik7005 ddenizc Aynen canım ben de oluyor ped kullanıyorum su gibi akıntı değil mi ben de 34 haftada oldu şimdi 35 im ara ara oluyor
Bulutemine ddenizc canım seninle aynıyız bende 34 haftalığım benimde var akıntım ama gün içinde değil genelde sabahları oluyor
ddenizc Nurcik7005 ah aynen canım su gibi, insan suyum mu diye endişe ediyor ama su olsa ara ara gelmezmiş, sızıntı şeklinde olurmuş. yinede artması endişelendirdi…
ddenizc Bulutemine sabahları daha çok oluyor canım, ilk idrardan sonra hissediyorum. Bu yetmezmiş gibi bir de genital bölgem terlemeye başladı, çok rahatsız oluyorum. Şu 37leri bir görsek rahat edeceğiz…
Yagmurtan ddenizc ay evet benim de sabahları oluyor ve özellikle idrarımdan sonra camasırımı ckeince hemen geliyor sizde de öyle mi
ddenizc Yagmurtan aynen benimde öyle, bide son aylarda iyice artacak galiba. Bende her şey birleşti… terliyor, akıntı var ve bebek döndüğünden beri idrarımı kaçıyorum…
Yagmurtan ddenizc benim de aniden vuruyor kacıracak gibi oluyorum dogru wc ye kosuyprum 32 +4 üz bizde