Rabiaa59 Wonderanne Sağol canım amin 😔🤲🏻 Bırakmıcam yarın her şeyi sorucam öğrenicem size de geldiğimde ne dedilerse söylerim canım haber veririm.
Wonderanne Rabiaa59 haber et mutlaka gerekirse başka hastane başka doktor araştır hastane değiştir dualarım sizinle kurtulsun bir an önce Asya bebek
Rabiaa59 Wonderanne İnşallah canım inşallah 🤲🏻😞 artık Asyama kavuştum postunu açmak istiyorum burada 🌸
Rabiaa59 miine İşte virüsten dolayı ziyaretleri bile yasakladılar ya ten temasına şu an izin verirler mi bilmiyorum onu da sorucam deneme şansımız var mı yada ne zaman emzirmeyi deneyecez diye
Rabiaa59 miine Tamam canım 😔 eşim aradı gitmiş hastaneye iş yerinden izin alıp benim de haberim yok gittiğinden. 1950 olmuş tekrar daha iyiye gidiyor böyle giderse haftaya çıkartırız demişler. Eşimde uzun süredir göremiyor diye doktor almış içeri. Yeni bakımlarını yapmışlar bebeklerin yıkayıp beslemişler uyanıkmış gittiğinde. Gayet hareketliydi sağlıklı görünüyor gözleriyle hep beni takip etti falan dedi. Bezi şampuanı sütü bitmiş onları götürecek eve gelip. 😔
Tuba_61 Alllah yardımcımız olsun cok zor gercekten doktoruma dansman lazm .. ben de hemen hemen aynı konudan müzdaribim triod hapı kullanıodm doktora gdemdm icin braktm napmam gerekip bilmiyrm
Rabiaa59 Tuba_61 Bende bilemiyorum ama en son çare gidicem galiba tedbirimi alıp 😔 amin canım sağol bu arada 🙏🏻
Rabiaa59 Wonderanne 40 ım çıksın okucam kuranı bol bol. Zaten cüz dağıtıp 1 hatim çıkarttırdım evladıma şifa niyetine. Her an da dua ediyorum. Eşim aradı canım iş yerinden izin alıp gitmiş bebeğe bakmaya benimde gideceğinden haberim yoktu keşke beni de alsaydın falan dedim ama neyse 😒 1950 olmuş yine geçen haftaya göre iyi gidiyor böyle olursa haftaya çıkartırız demişler eşim de görmüş yıkayıp beslemişler uyanıktı hareketliydi gözleri hep bendeydi diyor 😔 inşallah bir an önce sağlığına kavuşur toparlanır da kavuşuruz dayanamıcam artık vallahi
Deletedmom210 Rabiaa59 aynen canım maskeni eldivenini tak mutlaka git triod boşlamaya gelmiyor malesef ki geçmiş olsun şimdiden
Dozturkgol Rabiaa59 ben kullandım hamilelikte ve doğum yaptıktan sonrada kullanıyorsunuz bu bir hormon olduğu için biranda yerine gelmiyor test yapıyorlar yine heray ve yükselttiğiniz gibi kademeli ilaç dozunu düşürüp normal sınırlara gelince bırakıyorsunuz süreç bu şekilde kadın doğum doktorunuzda su dönemde yardımcı olur diye düşünüyorum illaki kontrole gelmenizi istemiştir o gün testinizi yaptırın
Rabiaa59 Dozturkgol yok valla canım ondan da hayır yok bi dikişlerime baktı tamam gelmene gerek yok dedi sorun olmadıkça. Adam akıllı bi doktor bulamadım zaten kendime hiçbir zaman 😒 şansızlıkta üzerime yoktur da 😓
FH060219 Rabiaa59 canım kaç mg kullanıyordun? gebelikten önce kullanıyor muydun?kaç zamandır kullanmıyorsun? halsizlik,yorguluk ve kilo alma , metabolizma belirtilerin var mı?yanımda bir doktor var da ona soracağım
Rabiaa59 FH060219 Canım mesajını şimdi görebildim kusura bakma. Hamilelik boyunca hep kullanıyordum 4 gün 75 mg 3 gün 100 mg kullanıyordum. 22 gündür doğum yaptım bu süreçte kullanmadım. Halsizliğim yok. Kilo desen hamilelikte aldım tabi ama şimdi son durumum ne bilmiyorum 🤷🏻♀️
Aslihansan Rabiaa59 canım ben kullanıyodum doğum yaptım benim ablam sağlıkçı ona sordum ve artık kullanmama gerek kalmadığını bebeğin zaten kendisinin troid hormonu ürettiğini ama yine de kullanmak istersem kullanabileceğimi süte geçmeyeceğini söyledi. Ben ihtiyaç duymadım ve bıraktım. Hamile kalınca tekrar başladım.
Bernagkgz Rabiaa59 canım öncelikle çok geçmiş olsun bana doktorum doğumdan sonra hamile kalmadan önceki dozuna döneceğiz demişti tabi sonra yine kontroller yapıp duruma göre karar vereceğiz demişti. Hamilelikten önce kullanıyor muydun ilaç
Elmas234 Rabiaa59 allahım bebeğini size bağışlasın inşallahh sağlıkla kucağına almayı evine gelmeyi nasip etsin inşallahh allahına sığın evladınla korkma allahım yardım eder allahım herkesin evladını bağışlasın korusun inşallahh 🤲🤲
miine Rabiaa59 maşallah canım benim bak iyiye gidiyormus ❣ moralini yüksek tut 💕 ne güzel doktorda almış içeri
Wonderanne Rabiaa59 eğer uyaniksa esin gördüyse durumunu az çok anlamistr insaAllah iyidir bir an önce toparlar ve çıkar kuzum çıkınca mutlaka haber et aklim sizde