Wonderanne Esrayy rahim kasiliyorsa bebeği itmek için çünkü midenin altına kadar çıkıyor rahmin boyutu
Rumeysa_denizz Wonderanne valla son gaz devam 7-8 dakika da 60 saniye geliyor sonra 3 dakikada 30 saniye geliyor birde jel gibi yesilimsi bi akıntım var korkmuyor degilim 🤷♀️
Wonderanne Rumeysa_denizz nisandir o su gelse bildiğin idrar gibi akıyor sancı 5 dkda bir 1dkdan fazlaysa ve 1 saat devam ederse doktora git sancı geldikçe de nefes alıp ver
Rumeysa_denizz Wonderanne yok henuz 1 dkdan fazla sancım gelmedi en uzun 1 dakika oluyor sanırım biraz daha vaktimiz var 🙃
Wonderanne Rumeysa_denizz akıntı yeşil demişsin bence doktoruna ulaşıp sor bir yeşil akıntı olursa doktora gidin diyorlar çünkü
Rumeysa_denizz Wonderanne pek yesil degilde sarımsı ve pembemsi karışık birde zaten devlet hastanelerinin çoğunda doktor numarasını vermiyor 🤷♀️
Wonderanne Rumeysa_denizz sarımsı pembe normal nisan demek bu herkeste bir anda gelmez parça parça gelir kanla karışık su gelirse dikkatli ol direk git hastaneye
Rumeysa_denizz Wonderanne suyu ayirt edebilirim herhalde demi öyle fark edilmiycek gibi gelmez sızıntı seklinde filan
Esrayy Wonderanne duştan sonra uyumuşum resmen iyileştim kollarım ve göğüs kemiğim agrıyor başka bişey kalmamış 😕😕
Esrayy Wonderanne hayır ben devamı gelecek diye hayal ediyordum 😁😁bu hastalık hepimizi altüst etti vallahi sabırsız bi insan oluverdim annem aradı yengem aradı bütün gece rüyamızda gördük iyi misin diye içlerine doğmuş galiba umarım sonu doğumla biter
Dilanburak Rumeysa_denizz bende 39+3 benimde sancım tuttu allahım yardımcımız olsun dua edin bana da 😔
Rumeysa_denizz Dilanburak sancılarım hala 7-8 dakika arası nişanım gelmeye devam ediyor o yüzden hala evdeyim canım