buket21 Merhaba arkadaşlar adet günüm daha geçmedi geçen hafta kasık ve karın ağrısıyla acile gittim idrar ve kan aldılar beta hcg 351 çıktı gebesin dediler ama yinede kadın doğum polikliniğine gidin dediler ertesi gün polikinliğe gittim tekrardan kan ve idrar aldılar beta hcg 253 çıktı ultrasonla baktılar karnında sıvı gözüküyor dış gebelikten şüpheleniyoruz dedi eğer şiddetli ağrın ve kanaman olursa bekleme gel dedi olmazsa haftaya gel dedi sizce dış gebelik olabilir mi ağrım falan kalmadı
Esenburhan123 buket21 dış gebelikte şiddetli agrı oluyor kimyasal gebelik olabilir adetle dökülür değer tamamen sıfırlandıgında
Ferhanpar buket21 kimyasal gebeliktir. Bundan uc ay once bende ayni durumu yasadim ilk yuksek cikan sonucum ikincide dustu hemen sonrasinda da cok agrili bir kanama ile tum degerlerim sifira indi. Surec cok agrili oluyor ve uzun sure agri kesici igne yapmiyor doktorlar
Ferhanpar buket21 ben adetimin gecikmesinden 3 gun sonra ogrendim 6. Gunde ise dusuk yasadim yani dusuk de denmiyor kimyasal gebelik sonlanmis diyorlar
Zehra2604 Bende yaşadım kimyasal gebelik, gerçekten iki büklüm olmuştum sancıdan. Adet olunca rahatladım, adetle atılıyormuş. Çok geçmiş olsun
Zehra2604 buket21 ilk ara araydı, adet olacağıma yakın aşırıydı, ağlıyordum resmen. Adet olunca rahatladım
buket21 Dış gebelikmiş kesin şuan hastanedeyim sezeryan yaptılar aldılar yumurtalığım sağlıksızmış onuda aldılar
Semos37 buket21 çok geçmiş olsun canım benim tez zamanda mutlu haberi alırsın inşallah hem bedenen hemde ruhen hazır olduğunda tekrardan güzel haber alıcaksın inşallah