Nurhayatymnli HappyMom bime 4 nisanda pijama takımları gelmis 25 lira hanımlar bakabilirsiniz ben kumasini begendim pamuklu aldim hastanede giymek icin 😊
Sak718 HappyMom u.s polo’da güzel indirim var kızıma 12 parça body,alt vs almıştım 530₺ yerine 175₺ tutmuştu ve cinsleri harika bugün ürün stoklarının yenilendiğini gördüm kesinlikle bakmalısınız☺️
Sak718 Sak718 benim kızımda nasipse 27 Temmuz’da doğacak ama tam o dönemlik diyebilirim uzun kolluları 6-9Ay aldım hepsinin cinsi kalitesi çok iyi tereddütsüz almanızı tavsiye ederim en kötü ihtimalle iade hakkınız var ama beğeneceğinizi düşünüyorum☺️
Merve_kucuk Sydylmz 14 nisan salı gününden itibaren yazıyor canım katalogda ☺ devamlı olacak bi kampanyadır diye düşünüyorum
Sak718 Ses23 benim kızımda nasipse 27 Temmuz’da doğacak ama tam o dönemlik diyebilirim uzun kolluları 6-9Ay aldım hepsinin cinsi kalitesi çok iyi tereddütsüz almanızı tavsiye ederim en kötü ihtimalle iade hakkınız var ama beğeneceğinizi düşünüyorum😊
Sak718 Chicco 4in1 ana kucağı fiyatı 1700-2200 arası ama n11 ilke bebe’de 1355₺ çok kullanışlı bir ürün almayı düşünenler bu fiyata kaçırmasın Şubat indiriminde bile bu kadar uygun değildi☺️
Ses23 Sak718 teşekkür ederim Polo genelde kalın oluyor ürünleri ondan sordum bende alayım benimde Temmuz 12
P_6 Annişler hepsiburada da burtsbees şampuanlar indirimde 2 tanesi 79tl. Dün Sipariş verdim geldi son kullanma tarihleri de geçmemiş. Bu fiyata kaçmazzz 😊