Burcu35_09 Merhaba canım anneler 🥰 bugün mucizemin iki tane oldugunu öğrendim. Hayatımda duydugum en güzel sesleri duydum kalp atışlarını. Ama sabah ve aksamüzrri kahverengi akıntım olustu . Doktor biraz endişeli konustu fitil verdi ve vitamin . Yat dinlen dedi. Başına gelen varmı ? İlk hamileliğim çok endişeliyim 😔
Twinksmom Burcu35_09 Canım benimde ikiz 19. Haftadayız hala kanamam var maalesef olabiliyor dinlen bol bol 🙏🙏🙏
Deletedmom115 Burcu35_09 canım benim de ikiz ara sıra kahverengi lekelenmem olmuştu ilk haftalarda, ilaçları düzenli kullan ve istirahat et bol bol, Allahın izniyle geçiyor, haftalardır lekelenmem olmuyor, sana bir şey olmayacak inşallah
iremgun Burcu35_09 ikiz değil ama 6. Haftadan sonra kanamam benim de başladı ve progestan kullandım. Bu süreç boyunca rapor verdi işe gitmedim(çalışıyorsanız diye söylüyorum) sade ve saddece yattım. Kalkma sebebim bi tuvalet içinde. Bu süreçte zor olacağı için annemi çağırmıştık biz sağolsun yemek derdim de olmadı. Düşük tehlikesi olduğu için sürekli yatmak gerekiyor ve bol bol en az 3 lt su için günde lütfen. Endişe etmeyin inşallah geçer ve sağlıkla gelir bebişleriniz🙏
Wonderanne Burcu35_09 yatıp dinlenecek son tuvalet dışında kalkma iyi beslen ilaç verdiyse mutlaka kullan Rabbim şifa versin insaAllah geçer bunlar
Buse3412 Sen bol bol dinlen kolunu yükseğe kaldırma ağır kaldırma yeter yat dinlen ilaçlarını düzenli iç ve bu duayı günde 7 kere oku “Yâ tâmmu fela tesıfül elsünü külle künhi celâlihi ve mülkihi veizzih.Yâ Tammü”
Nurcihan34 Bende ikiz bekliyorum 18+3 haftalık. Diğer gebelikler göre biraz riskli gruptayiz korkma sadece kolla kendini bende öyle alıntı olmadi hiç ama tedirginlik hep var
Buse3412 Nurcihan34 sende yazdığım duayı oku her gün 7 kere♥️ “Yâ tâmmu fela tesıfül elsünü külle künhi celâlihi ve mülkihi veizzih.Yâ Tammü”
Burcu35_09 Twinksmom ayy allah yardımcımız olsun ozmn 🙏 öğrenir öğrenmez gelince hevesim heyecanım kursağımda kalmıstı. Zaten normale göre zor bir süreç bekliyor bizi . Size de kolaylıklar diliyorum mucizelerimiz sıkıntısız gelirler insallah 🧿