Buse3412 Asl_93 “Yâ tâmmu fela tesıfül elsünü külle künhi celâlihi ve mülkihi veizzih.Yâ Tammü” oku bunu 7 kere hergün♥️
Asl_93 Laviniamira canım nstde 60 I bulan sancılarım çıktı ama rahim ağzı kapalı dedi dr. 60 çok mu bilmiyorum ama 🤷🏻♀️ Progestan yazdı sabah akşam içmem için 😔 çok şükür yavrum iyi
Laviniamira Asl_93 ay çok şükür rahatladım 🤲 ilaçlarını kullan bende ilk gebeliğimde kayıp yaşayınca bu sefer doktor herşeyi önlemli tutuyor prolutan iğne progestan fitil alıyorum. İnşallah sağ sağlim vaktinde alırız kucağımıza 🤲
Asl_93 Kızlar hepinizden Allah razı olsun 🤲 nstde 60 ları bulan sancım çıktı çok mu bilmiyorum ilk defa nst girdim 🤷🏻♀️ Progestan yazdı rahim ağzın kapalı dedi bebeğim iyi şükür 🤲 günde 2 defa al günde dedi. Gelmeden ılık duş aldım o biraz rahatlattı.
Asl_93 Aycalyaa evet doğum belirtisi canım ama şükür rahim ağzı açılmamış🙏🏼 Nst de 60 larda sancı çıktı progestan yazdı doktor
Asl_93 Laviniamira allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲 bana progestanı vajinal fitil olarak alsan daha iyi alamazsan su ile yut dedi 🤷🏻♀️ Ama öyle de bulantı yapıyormuş sanırım
Laviniamira Asl_93 hem bulantı hem aşırı baş dönmesi yapıyor canım 1 kere acil işim vardı yuttum ama gel bide bana sor berbat oldum yutma vajinal fitil olarak al ben sabah akşam 2 şer tane kullanıyorum
Yenievli Geçen ki şikayetlerden sonra 1 Nisan’da gelen çocuğum oldu 32+2 rahim de 2 cm açıklık vardı ama ne su akıntısı ne leke oldu şaşırtıcı anlayamadım