3kuzu-annesi3 Kızlar mide yanmasına ne iyi geliyor bilginiz var mı 2-3 gündür çok fena midem yanıyo 😭
CgdmZtrk 3kuzu-annesi3 valla artık bana hiç birşey fayda etmiyor. Gavıscon şurup biraz rahatlatıyor. Soğuk süt ve tahin de kısa süreli engelliyor. Elmaymış salatalıkmış fayda etmiyor. Şuan için en iyisi tahin 👍 yoksa karbonatlı su da içebilirsin
Seymabebgm 3kuzu-annesi3 sakız cignemenin mide yanmasini aldigini duymsutm ama denemdm midem.yanmadgi icin bi denemende yarar var
Tugce321 3kuzu-annesi3 benimde vardı renni duo şurup kullanıyorum doktorum verdi çok rahatlatıyo yemek yiyemiyodum ben yanmadan dolayı doktorunuza sorun isterseniz
Nnila94 3kuzu-annesi3 CgdmZtrk Hilosveminikoglus denizsn Tnskmn Çözümü bulduğum için yazıyorum maden suyu hikaye sütte denedim ama fayda etmedi yatmadan yarım saat önce 3-4dilim turp yiyin duacı olacaksınız😌
Tnskmn 3kuzu-annesi3 gaviscon kullanıyorum ama o fayda etmiyo üzerine 2 elma yiyorum bide süt anca kesiyor 🤦♀️😊
3kuzu-annesi3 Bende kimyon duymuştum yanmaya başladığında çay kaşığının ucuyla ağzıma atıp üstüne su içiyorum geçiyor ama etkisi uzun sürmüyo 🙄 şurup içemiyorum ama rennie tableti dr uma sorayım bakalım ne diyecek
Duygu_ikra51 3kuzu-annesi3 hiçbirşey fayda etmiyor 30 haftalık hamileyim midem ağzıma geliyor resmen yanıyor ağlayacak duruma geliyorum maden suyu mu içmedim ılık sütmü içmedim kim ne dediyse yaptım ama hiçbir tesiri olmadı sanırım doğuma kadar sürecek bu durum
3kuzu-annesi3 Duygu_ikra51 maden suyunu arada içiyorum o yanmayı değilde şişkinliğimi alıyor yediğim şeyleri sindiremediğm zamanlarda çok iyi geliyor
Ela2019 Bende 29+3 üm çorba içerken bile midem yanıyor ne yiyecez şaştım artık gece yarım saate bir kalkıp kalkıp soğuk süt içiyorum kısa süreli bastırıyor sonra tekrardan başlıyor malesef
3kuzu-annesi3 Doktorumla konuştum bugün oda gaviscon yada rennie kullanmamı söyledi ben şurup içemiyorum o yüzden rennie deniycem bakalım faydası olacak mı 🙄 olur inşallah da kurtulurum ya çok fena yediğimin içtiğimin tadını alamıyorum sanki 😭
3kuzu-annesi3 Tubasim ben şurup içemiyorum doktorum rennie çiğneme tableti kullanabilirsin dedi onu deniycem malum virüs olayı dışarıda çıkamıyorum çıktığım ilk fırsatta eczaneye gidicem 🙄
Tubasim 3kuzu-annesi3 evet onu da denemiştim iyi geliyor, kızartma hamur işi ve salçalı baharatlı yemekler çok artırıyor midenin yanmasını. Yine de insan dayanamıyor işte 🙈
3kuzu-annesi3 Tubasim kesinlikle ben yemeklerimi bol baharatlı yaparım 🙄 elimde değil seviyorum baharatlı şeyleri 🤭yiyince de böyle mideyi bozuyor 🙄🤭
DamlaNur29 3kuzu-annesi3 soda iyi geliyor genelde yediğim hersey dokunuyor bana akşam özellikle ama cok zor durumda kalırsam gaviscon surup içiyorum doktorum vermişti ama doktora sormadan da içme canım herkese vermeyebilir belki doktorlar her doktor başka sonucta
Yaman 3kuzu-annesi3 benide bisey rahatlatmiyor hamile kaldigimdan beri var rennie surup biraz rahatlatiyo