Rumeysaaaaaa Kızlar sabah sezeryana gireceğim hem heyecanlıyım hemde çok korkuyorum bana dua edermisiniz🙏🏻
Melike_ Rumeysaaaaaa dua ederim ama siz şimdiden uyumaya bakın dinlenin meditasyon yapıp uyuyun gevseyin sabaha yorgun olacaksiniz simddien gecmis olsun
Seluna Rumeysaaaaaa benim de yarın öğlen sezeryanım canım, heyecan ve korkudan 2 gündür uyuyamıyorum. Bu gece de uyku yok. Allah yardımcımız olsun 🙏
Nihanus Rumeysaaaaaa Allah yardımcın olsun tabiki ederim 🙏🏻 Benimde sezeryan yüzde doksan çokta az kaldı sezeryandan çok çekiniyorum inşallah cümlemiz hayırlısıyla sağ salim kurtuluruz 🙏🏻
Toprakkkmilaaa20 Benimde az kaldı haftaya salı sezeryan allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize🙏
Nisa-Nalbantoglu Rumeysaaaaaa inşallah hayırla kucağına al. Ne güzel bi vuslat yaşayacaksın buna odaklan çok şanslısın her saniyenin tadını çıkar:)
Merve_1750 Benimde cuma günü sezaryen Allahım nasip ederse çok heyecanlı meraklıym Sağlıkla kavuşalım inşallah
Begonia Rumeysaaaaaa İlk üç gün zor ama moralinizi bozmayın geçiyor. Benim 27 gün oldu Doğum yapalı. 🤗
Rumeysaaaaaa Günaydın kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz 🙏🏻🤗🤗🤗 Allah hepimizin yardımcısı olsun