Gulbenn 16+5 oldum şükür hıc bır şikayetım yok ama tek ayaklarım yanması harıc sankı kül içine basmısım ayaklarımı bilen varmı neden olur😰
Anne1234 Gulbenn bende öyleyim özellikle geceleri uyurken sürekli ayaklarım açık yatıyorum bazen gece kalkıp ayaklarıma soğuk su tutuyorum 14+2 haftamdayım
Maviiimsi Gulbenn ilaç kullanman lazm aynı sorunu eşimle beraber yaşıyoruz Demir eksikliği olanlarda oluyo
Tatlisannedilekk Gulbenn 13+2yim gündüzleri ayaklarım buz gibi, akşam oldu mu ateş gibi duvardan indirmiyorum ayaklarımı🤭 doktorum hormonların artıyo gayet normal demişti cnm
Rumeysaaa Cok tuzlu ve cok tatlı yememeye dikkat et bendede var hamıle degılım ama yıllardır cekıyorm bunu alev alev yanıyor
Serenity_ Hamileligin basindan beri var malesef. Adet olamadigimizdan da olabilir. Demir eksikligimde yok degerlerim normal. Hani bu menopozdaki annelerimizin teyzelerimizin ellerinin ayaklarinin surekli yanmasi gibi 😬
Gokser Gulbenn Şekerin yükselmesi de ayak yanması yapabiliyor. Zamanı geldiğinde sakın ihmal etmeyin şeker ölçümünü… hatta doktorunuza da bahseden, belki erken bir şeker testi isteyebilir. Çok geçmiş olsun.
Psknzn Gulbenn kaygılanacak bir durum değil aynı şeyleri ben de yaşadım hala da devam ediyor doktora sorduğumda hormon çok büyük oranda değiştirdiği için oluyor normal dedi. Ayrıca şeker ve vb bir hastalık var mı düye şüphelenmeyiz özellikle erken haftalarda demişti.
Tugce066 Gulbenn benimde öyle olmuştu doktora söylemiştim regl olmadıgını menepozda oldugunu düşün normal dedi
Gulbeyazk Gulbenn benimde öyleydi o haftalarda şimdi 18 haftaligiz ama hala devam ediyor şuan sobam yanliyor ayaklarım yanıyor 😉 soba yanınca da birden üşüme geliyor oldukça dengem şaştı