Aise33 Kızlar adetime 10 gün varken kasıklarımda patlarca derecesine ağrı vardı yumurtlama diye düşündüm eşimle ilişkiye girdik agrı kesildi 2-3 gün sonra da aşırı derecede beyaz yogun akıntı geldi sizce hamile miyim
zeyzey95 Aise33 yumurtlama mı oluyor acaba yumurta akı kıvamında şeffafsa yumurtlama akıntısı oluyo. Ben 7+6 dayım hiç akıntım olmadı hatta hamile değilken çok olurdu şimdi hiç yok
NurtenB Aise33 canım benim ilk belirtim oydu sağ kasığımda ağrı ve beyaz renk akıntı. 2 3 gün sonra ise göğüs uçlarımın rengi koyulaşmıştı🙈
Denizkaplan Aise33 akıntıyla degılde ıslam mendılın kokusundan mıdem bulanınca anladım hamıle oldugumu daha 2gun vardı gttım test yaptrdm gebeymısım🤩🐣
Aise33 zeyzey95 bence ben öyle düşündüm kasıklarım aşırı ağrıyordu birlikte olunca kesildi bi kaç gn sonra da aşırı beyaz akontılarım oldu bugun de olmam lazımdı ama olmadım
Kbracoskun Bunu adetin gecikmeden anlayamazsin kuzum yumurtlama ağrısıdır eğer zamanlama iyi ise bi sonraki adetinde ortaya çıkar olup olmadığı 🤨
Aise33 Kbracoskun adetim hiç şaşmaz 31 inde olmam lazımdı bugün olmadım ama eşimle ilk defa kasıklarım ağrımasın a ragmen birlikte olduk yumurtlama diye düşündüm ondan önceki adetlerimde de olurdu ben girmezdim agrıyo diye ama bu sefer birlikte olunca ağrı kesildi bide ben kasıklarımı kaldırdım gebelik için