Esmaryarim Bursa sehir hastanesine gidiyorum yılmaz çetin doktorum randevum vardı fakat mhrs randevumu iptal etmis napicam 34 haftalik hamileyim riskli gebeligim var sizler neler yapiyorsuniz
Pamukkiz Esmaryarim ben de ikili test yaptırmıştım pzartesi sonuc alcaktım yalnız iki kez iptal edildi randevum öylece kaldım
Laviniamira Esmaryarim bence pembe mavi Hastanesi’ne imkanın varsa gidebilirsin çok hijyenik ve ilgililer
Myasminn Esmaryarim 37+4üm Özlem hanıma gidiyorum 6-10u arası gel dedi ama randevu bulamıyorum eşim hastaneyi aradığında bu durumlar yüzünden polikliniklerin biraz kısıtlandığını söylediler… Nasıl olacak bilmiyorum korkuyorum galiba doğuracağım zaman gitmek zorunda kalıcam 😔
Esmaryarim Pamukkiz Corona virüsü yüzünden �ptal ediyorlar Ama bu ay çıkınca doğumum var günüm geçer pisliğini yer diye çok korkuyorum zaten riskli gebelik Bir de üstüne kontrollere gidemiyorum
Pamukkiz Esmaryarim herhangi bi özele gitsen durumuna bakmak için bebeğin çünkü devletlerin cogu pandemi hastanesi oldu
dilarasrbst Şehir hastanesi değil de yüksek ihtisasa gidiyordum ama benimde randevum iptal edildi 30 haftalık olucam neredeyse 2 3 kere ulaşabildim doktora 🙄 Bende şehir hastanesine dönerim diye düşünüyordum 🤷♀️
Uysal_ Şevket Yılmaz da karantina oldu ben de şehir hastanesine gidiyordum idrarda çok yüksek enfeksiyon var ama randevular iptal oldu şimdi ne yapacağımı bilmeden evde oturuyorum.
Dilduhan Ben gecen hafta gittim her doktor calışmıyo benim doktorum yaşar can o calışıyo ama randevu almadan gelebilirsin dedi bana 2 hafta sonra için
Esmaryarim Myasminn benimde ayni keske sancimiz gelsede dogursak ama oyle kolayda olmuyo bebegjmizden bi haberiz ya su korona yuzunden hamileleri cok magdur ettiler doktir kisitliysa randevusuz baksinlar alamiyoruz cunku randevu
Myasminn Esmaryarim 38.haftayı geçerken idrar testi de yapmaları gerekiyor protein kaçağı falan var mı diye … çok korkuyorum bişey olacak kordon dolanacak vs diye. Allah yardımcımız olsun inşallah