DuduK Uyurken cok rahatsız oluyoyorum parmaklarımı hissetmiyorum uykudan uyanıyorum benim gibi olan var mı 30 haftalık hamileyim 😏
Sulee1 DuduK aynıyız sag tarafıma kramp giriyor bacağım kasılıyor doktor magnezyuma başladı ellerim ayaklarım özellikle burnum çok şiş 🙌🙊bende 30daym
anneyimmbeennn DuduK Ben de 30 haftalık hamileyim doktora söyledim tuzu hayatından çıkar dedi az yiyodum simdi hiç tuz yemiyorum ama parmak kemikler çok agriyor 😏😏 doğumdan sonra geçer dedi
Dilektrkoglu DuduK bende aynıyım canım 33 haftalık hamileyim sol elim çok uyuşuyor özellikle parmaklarımın üç kısmı
CerenVarol Kızlar ödeminiz fazlayla ve tansıyonunuz varsa lütfen doktorunuza soyleyın ve bırde idrar testı yapsın doktorunuz,ıhmal etmeyın lütfen,bende oyle basladım ve sonrasında bu ayın 23 de kızımı kaybettım lütfen siz ıhmal etmeyın
DuduK CerenVarol allah yardımcın olsun canım basın sagolsun. Benim tansiyon coğu kez 14 lerde bide bu ellerim iki gündür hiç rahat vermiyor uyuşuyor hissetmiyorum ve agrıyor gün boyu sizinde mi böleydi yani
CerenVarol HabibeGlrmr ufaktan bu belırtılerım vardı ellerde uyusma kramplar gece uyku duzensızlıgı ve sırt kasıntısı,daha sonrasında bu sekılde gelıstı
CerenVarol HabibeGlrmr ben yasadıgımı soyluyorum arkadasım toksa sizçn kötülüğünüzü neden istiyim benım basıma geldı sızlerde yasamayın die yazmak istedim,kusra bakmayın yanlış bişi dedıysem...
Gry Bende 37. Haftadayım bayadır ellerimde uyuşma oluyor ayak tabanlarımda ağrı oluyor. Ama tansiyonum hep düşük cıkıyor 10 11 lerde. 😵
CerenVarol DuduK allah razı olsun,evet öyleydı hatta eşime hep üzülerek derdım şimdide bunlar basladı dıe,ıhmal etmeyın en ufak bırseyde olsa doktora gıdın ıhanle gelmıyor
HabibeGlrmr CerenVarol yanlıs anladnz heralde ben sizle alakalı herhngi bişiy sölemedim. Doktor kötü bişi sölemedi derken ihmal mi etti o anlmda söledm size kötülüğümü istiyosnz gibi herhngi bisi yazmak deil ima bile etmedim. Tepkinz ne kadar farklı anlayamadm