Merhabalar kısa tutmaya çalışacağım bende sizler gibi merakla doğum hikayelerini okuyup bir gün kendim doğum hikayemi yazacağım günü bekliyordum.
38+3 te 23.03pazartesiye girdiğimiz gece sürekli tuvslete kalktım doluluk hissi vardı her seferinde ama işeyemiyordum az az işeyip yataga girdim. Sabaha karşı birden yatakta altıma işedim biraz tuvalete gittim cökelek gibi ufak beyaz pıtırcıklar ve kirpik kadar kan 🩸 vardı.anladım suyum geldiğini.dr aradım bir saat bekle devam ederse hastaneye geç gelicem dedi.yataga girdim 1 saat içinde cok fena işedim ayaga zor kalktım kımıldayamadım surahiyle dökülüyordu sanki Ve kan pıhtısı vardı hareket ettikce tatlımsı kokuyordu intetnette bakmıştım idrar kokusu gibi değilmiş.
giyindim süslendim sakince eşimi uyandırdım cıktık gittik ebe 1 cm açıklık olduğunu söyledi gittiğim saat 6 bucuk gibi. Suni sancı verip nst bağladılar ama bebeğimin kalbi yavaşlıyordu suni de.dr geldi baktı devam dedi suniyi 12 buçuk 1 e kadar cektim ama duramadım cok kötü birşey miş gerçekten 5 dkda bir patlıyor belim ve karnım ağlamaktan bi hal oldum gazımda vardı cunku kabızdım gitmeden önce.saat 12 buçuk 1 gibi ebe tekrar baktı 1 buçuk cm diyince ben ağladım sezaryen istiyorum dedim cunku aksama kadar beklesek belki cok acılmayacaktı bebeğimin kalbide yavaşlıyordu korktm ve lanet olası ağrıyı çekmek istemedim.spinal anestezi ile öğlen 1.40 ta oğluşumu kucağıma aldımmm.2950 beklenenn oğluşum 2570 gr 46 cm dünyaya geldi.emme sorunlarım oldu.onuda müsait bi zaman anlatırım isteyen olursa.herkese Hayırlı doğumlar dilerim🤗