Deri Kizlar hamisler akintim oldu önce sonradan su gibi sivi gelmeye basladi adet tarihime göre 5+5 ama ultrasonda 4 haftalik cikiyor. Akinti su gibi olmasi normalmi cok korkdum.🙏🏻🙏🏻🙏🏻😩😩
Sulee1 Deri hamilelikte akıntı normal diyor doktorlar canım. Benim 25ten sonra koyulaştı kaşındırmaya başladı çok rahatsız ediyor fitil kullanma başladım 😑
MedineDinztrk Hamilelikte normalden daha fazla akıntı oluyor gayet normal günlük ped kullanın ve sık sık değiştirin enfeksiyon kapmayın ☺
Deri MedineDinztrk haaa iyi bari günlük ped kullancakdim da enteksion riski daha yüksek olur diye korkdum ic camasieimi günde 2-3 kez degisiyorum😇cok tsk ederim yoksa yatamazdim bu gece benim sikayetler geceleri basliyor zaten gündüzleri masallah iyiyim🙏🏻
Deri Sulee1 eltimde hep normal diyor 3 dogum yapdi ama onlar ben ürpermim diye herseye normal diyorlar diye inanmadim😁
kubranur58 Deri ben de tek kendım öyleyim sanardım gecelri sabaha kadar kusardım sabahdan akşama kdr iyiydim 😂😂😂 demek benım gibişeride varmiş 20 haftaşığız bızde geç öllenme olmuş demekki sizdede bizde de öyle olmuş ondan ultrasonda kücük görünmüştür canım😍😘