Dzeyy Kızlar erkek isim önerisine ihtiyacımız var ama modern isimler arıyorz yardımcı olursanız sevinirim
Kbrahrl Dzeyy yankı, asil, konur alp, batur alp, sancak, bertuğ ☺️ Ama hala karar vermiş değiliz 🤷🏻♀️
Zlhb Dzeyy eşimin adı Mehmet üniversiteden beri hayalimdi onun adını vermek Mehmet Aras olacak inşallah ☺️ Aslan istemiştim ama koyu Fb baba olunca istemedi🤷🏻♀️Bera ve Arden isimlerinide beğeniyorum
Fuliaa90 Ay bende çok kararsızım modern ama içime ısınan bir isim ariyorum 😊 tam buluyorum çok var diyorum Zor iş beklemedeyim bende😊
Dzeyy Fuliaa90 ben poyraz ,ayaz ,buğra bunları bulduk ama çok kararsız kaldk bnde yaziyim belki işine yarayan olur
Fuliaa90 Dzeyy eşim buğra çok seviyor ama ben hiç ısınamadım atlas çok istedim onada eşim ısınamadı 😂 boyle tuhaf bir dueum ortak bir isim bulcaz inşallah
Fuliaa90 Dzeyy poyraz da cok sevdigim bir isim ama cok yakınımda oldugu ıcın tercih etmıyorum . Aslında kuzey hosuma gidiyo yada güney ama kuzey daha agir basıyo cok tercih ediyo son donem kararsızım🤷♀️