31 haftalık bebek kilodu lütfen bakarmısnz
htcmuhammed boş mesaj gelmiş cnm 🤔
Bnde merak ediyorum bekliyim şurada🤔
ZeynoZeynom sizde 31 haftalık msnz cnm
Bende bekliyeyim burada 🥰🤭
ariyaliyya yok canım an itibariyle 34 olduk ama 31+6 da gittiğimde 2060 demişti şuan ne durumda veya Doğum a kadar ne kadar kilo alır çok merak ediyorum bnde
ariyaliyya canim o bebegn aldigi vitamine surece bagli her ay farkli gramlarda aliyorlar hatta kilo alimi durdugu zamanlarda olacak yada cok fazla aldigii zamanlar bebegnz saglikli dogduktan snra kilosuna cokda takilmayin bence anne sutuyle zaten bolbol alicak dogduktan sonra
Benim bebeğim 33 haftalıkken 2170 gram di doktor tahminen doğuma kadar 3200 olur demişti ne kadar doğru çıkar bilemiyorum 🤷♀️😇
ariyaliyya canim benim oglumda oyleydi 4 kilo dogdu diyet yap hamilelikndiyeti fazla kilo almasin hem seker acisindan hemde nornal dogumda zorluk olammasi açısından dikkat et
ariyaliyya benim 31 de 1 604 grmdı 😕yarın 33 olucaz ne kadar oldu bilmiyorum
Ssvd2 31 de 2 kilo fazlamı cnm ben az sandım 🙄
ariyaliyya son haftalarda çok hızlı kilo aliyolar
ariyaliyya benimki de 31de 2080 grdı çok hızlı kilo alıyordu suyum fazlalaştı hemen diyete başladık gebelik öncesinde şekerim vardı ondan korktu doktorum. Sonra duraksadı kilo alımı o zamana kadar nerdeyse haftada 300gra yakın alıyordu sonra 100 gr düştü şimdi tekrar yükseldi. Dönem dönem yani ama yine de dikkat etmekte fayda var 😊🤗
Doktorların verdiği kilo pek tutmuyor. Ogluma küçük Zayıf bir bebek 2800 demişti 3450 doğdu .