minikinannesi_ İyi akşamlar kızlar. 22 haftalık hamileyim ve yavaş yavaş bebeğimin gerekli olan ihtiyaçlarını, alınması gereken şeyleri almaya başlıyacağız. İlk gebeliğim ve tecrübesizim, beşik ve kıyafet konusunda yardım istiyorum.
Esr36 minikinannesi_ kıyafet konusunda %100 pamuk olmasina dikkat et canim ilk zamanlarında işine en çok hastane çıkışları yariyo genel olarak
MelikeAkin minikinannesi_ besik konusunda anne yani besik kesinlikle dusunmelisin tabi bu tercih meselesi kiyafet olarakda ilk aldiklarin encok isine yariycak olan tulumlar 6 aya kadar
KubraaC Ben park yatak aldim ebebekten joie kubbie model ayni zamanda yan kismi asagiya indirilip ilk zamanlar anne yani olarak kullaniliyor😍 insalah yakin zamanda kullanmak nasip olur memnun kalicagimi dusunuyorum tek sikinti diger park yataklara gore biraz kucuk. İnternetten bakabilirsin dedigim modele😊
halime21 minikinannesi_ yaz bebeği olacak bence kullanılmayacak bende 23 haftalığim çoğunlukla kısa kollu şortlu tulum aldım bir hastane çıkışı ve bir tane de normal zıbın alacağım yine siz bilirsiniz