annelikkutsaldir Kızlar 12 gün sonra doğumum var her ay ağdaya gidiyordum şimdi kuaförler de kapalı malum karnımdan ben hiçbir şey yapamıyorum.. Nasıl bir yöntem bulacağım jilet de kullanmak istemiyorum.. zaten eğilemiyorum da 😂
mervik21 annelikkutsaldir valla ayna jilet yapacaz artık biseyler yoksa çocuğu arayıp bulamayacaklar 😂😂😂😂
ElanrBlkc annelikkutsaldir samimi isen açar senin için. Benim kuaförüm öyle yapıcak. Açıcak halledicwz tekrar kapatıcak 🤣🤣 hiç jilete bulaşmam bi daha
Gamzebasaran Soğuk ağda banti ile kendim yaptım aynadan bakarak. Bende agdaya gidiyordum gidemeyince mecbur iş başa düştü. Kalanları da eşim toparladı.
candanote ElanrBlkc Kardesim nasıl boyle bır rısk goze alabılıyorsun suan hızla yayılan bır salgın var ve gebesın 🤷♀️ Birde samimiyet diyosun . Kaba olmak istemem kusura bakma ama lütfen ıyı dusun
tuba-ozdogan ElanrBlkc bende kuaforum o kadar samımı musterım aradı asla acmadım kuaforunuzun de sızın de yaptıgınız yanlıs sonucta kendınızı ızole edın dıe bakanlık bu kararı verdı ya kuaforunuzde varsa virüs evde kendınız halletmeye calıssanız en saflıklısı bence
ElanrBlkc candanote canım ben hala çalışıyorum. Günde 100 adam geliyo gidiyo. Kuaför iş yerimden daha güvenli. Şimdi istediğin gibi kaba olabilirsin. 😁 evde yan gelip yatmayı bnde çok istedim ama malesef. Çalışmak zorundayız 😂
tuba-ozdogan candanote ElanrBlkc o zaman sen kuafor ıcın guvenkı deılsın canım aksama kadar 100 adamla gırusuosun kuaforude rıske atıosun bencillik yaptıgınız
MelikeAkin annelikkutsaldir valla bende ayni durumladyim 5 10 gunum var en rahati bu durumda tuy dokucu krem aklinizda olsun. Siz bolgelerin goremesenizde esinize surdurun yarim saat bekletin tuy dokucu kremi dusa grin mis gbi dokuluyor 😌
Kismett Eşiniz yapabilirse yapsin agda. Once koltuk alti ve bacaklari yaparsa alisir. Tabi hepsini birgünde yapamiyorlar .
YagmrK annelikkutsaldir saç kesmeye boyamaya falan eve gelen kuaförler var ama ağdaya da gelir mi bilmem.. sürekli gittiğiniz kuaförse rica etseniz eve gelir bence
Aysgl_trl_trn annelikkutsaldir benim hassaslaşmış iyice. Dün denedim ağdayı ince deri kalktı geldi 😭 ve kanadı. Canım yanınca Nalet girsin diyip bıraktım. Jilet yapıcam nolursa olsun. Doktorlar nelerini görüyor
pnremr Bence cok takilmayin dr. onlarimi takilcak söyle donemde Jiletle ya da tuy dokucuyle alin gitsin
ElanrBlkc tuba-ozdogan kocası yoğun bakımda çalışıyo 😁😁😁 merak etmeyiniz ben kendimi sizden daha çok düşünüyorum. Siz kendinizi izole ediniz