Gamzedngdn SekerMerve canım seni üzmek istemem ama 27 olduk hala ağrıyor galiba doğurunca geçiyormuş kendini rahatlatacak yatış pozisyonu bul en kısa çözüm ve eşine masaj yaptır ben öyle yapıyorum 🌺
Alpirem SekerMerve canım 34 haftalığım hala geçmedi sırt ağrım korkutmak istemem ama Doğumdan sonrada pek geçtiği söylenemez
Esra_gunes SekerMerve ahh zaten cozumu olsa 😞bende 28 haftamdayim 5 dk fazla ayakta kaliyim sirtim belim kopuyor resmen yada surekli ayni pozisyonda oturmak daha basinda boyleysek son haftalar Allah kolaylik versin insllah
minikinannesi_ Hamile kaldığımdan beri sürekli o ağrıyı çekiyorum ne yaptıysam da olmadı, eşim zeytinyağıyla yağıyor ve çok hafif masaj yapıyor az da olsa rahatlatıyor en azından 22 hafta oldu ne zaman geçecek ben de bilmiyorum
Gamzedngdn SekerMerve ben kaykılarak oturmakta buldum çareyi eğilince artıyor ağırlaştığın için ağrıyor ilerleyen haftalar daha zor oluyor benim öyle şuan 😖
SekerMerve Gamzedngdn @Alpirem hadi ya 😥 allahım yqvrularımızı hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ebrs SekerMerve valla kuzum benim hamileligim boyunca geçmemişti o sirt agrim, o kadar asiri agriyordu ki oturup cocuk gibi ağlıyordum taaki dogurana kadar
Simgeyanaray SekerMerve benim sırt SekerMerve bende 26 haftalık hamileyim sol tarafıma yatınca sırt ağrım geçiyor belinizi yastıkla destekleyin bende işe yaradı umarım sizdede işe yarar☺️