[silindi] melekanesi adetimi düzene soktu ve kullandiktan 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim bu arada 2 buçuk yıldır istiyorduk bebek adetim düzensizdi macundan sorna düzeldi yumurtlama takibi ile ock ayinda kendiliğinden hamile kaldım masallah💕
melekanesi [silindi] hangi gün başladım macuna? Yumurta takibini doktorun mu yaptı? Ovulasyon testi mi kullandın? Çok soru sordum 🙊 kusura bakma 😊
Msltms [silindi] canım benimde adetlerim düzensiz ben geçen ay kullandım ama adetim gelmedi bu ay söktürücü ile adet oldum tekrar başladım sende böyle bi durum oldu mu
melekanesi TheNewMom Gizemnaz_ Susam06 Nehir08 [silindi] Masalsi Kızlar ben clife kullanıyorum. Adetimin 5. günü elime ulaştığı için 5. günü başladım. Ovulasyon testi yapıyorum. Testlerim böyle Emin olamadım. Sanırım yumurtalama yok hâlâ. Ama bugün dahil 3 gündür akıntım ve sağ kasık ağrım var. Macunun etkisinden olabilir mi? Ne zamana kadar kullanmam gerekiyor?
[silindi] melekanesi önemli degil canım sorabilirsin adetle başladım 15 gün yedim macunu ilk ay çok kanamam oldu sonraki 2 ay bi baktım adet duzene girdi 28 günde bir adet olmaya başladım ocak ayında aşılama yapicaktim dr izindeydi yapamadik bizde evde kendimiz denedik gün aşırı ilişki ve burdaki uygulamayla yumurtlama takibi yaptık nasip tuttu 17 ocak yumurtlamamdı💞💞💞💞
[silindi] Msltms ilk ay adet gecikmesi yaşadım kuzum sonra oldum ve cok kanamam oldu sonra duzene girdi ama sizi yanlis yonlendirmek istemem herkesin bünyesi ve nasibi başka 🤗 macunu takip edeerken birisi 2 yıldır macunu yedigini ve hala hamile kalamadigini yazmisti ayni o hesap 🤷
Msltms [silindi] aynen öyle kuzum tabiki😊 benimde geçen ay öyle oldu bu ay da söktürücü kullanıp adet oldum tekrar başladım bakalım hayırlısı 🤗🙏🏻
Cagla89 Ben de kullandım su an yine başladım.. sağ sol çikolata kisti varken ve solda pko varken kullandım kistlerimle etkisi olmadı zaten sonra ameliyat oldum hamile kalamadim ama amh rezervini yükseltti Çok hamile kalan var
BusraDevlet83 melekanesi Karaciğer ve bağırsak problemleriniz varsa önerilmiyor yada çok dikkat gerektiriyor. Benim aldığım sitedeki kadın uzunca bir yazı göndermişti. Aklımda bu ikisi kaldı.
dfnomr melekanesi ilk kullandigim ay hayatimda yasamadigim adet agrilari yasadim sanki icimdekileri söktü cikardi tamamen ikinci ay yumurta gelistirici igne ve catlatma ignesi tedavisi gordum macunu da kullanmaya devam ettim su an 33.haftamdayim sukur🙏
melekanesi Kızlar ben clife macun + incir kürünü deniyorum. İncir kürüne adetimin 3. günü. Clife adetimin 5. günü geldiği içinde 5. günü başladım. Arada bazen sağ bazende sol kasığımda ağrı oluyor. Ovulasyon testi de yapıyorum. Henüz yumurtalama yok ama. https://imgyukle.com/i/JAarmY Normal mi bu ağrılar?
Msltms melekanesi canım bende clife kullanıyorum geçen ay kullandım etki etmediğini düşündüm ama pes etmekte istemedim bu ay adet olunca yine başladım geçen ay bende de hep ağrı olmuştu 16. 17. Günde yumurtlamamı görmüştüm sende az daha sabret bakalım
melekanesi Msltms anladım canım. İlk defa adet sonrası ağrım başladı. Korkmaya başladım bende. Senin adetin düzenli mi?