Ayca6868 Arkadaşlar 20 yaşındayım 9 haftalık hamileyim hapşırıyorum boğazım arıyordu ama geçti hafif burun akintim var nefes darligim var birazda korona dan şüpheleniyorum test yaptırmalı miyim
Sezen95 Ayca6868 Corona olmak zorunda değil ki en acilinden önlem almalısın belki baska ciddi bi durum gelişecek önüne geçmiş olursun
Sezen95 Ayca6868 belki ateşin çıkacak daha kötü olacaksın zararlı stres yapıp düşündükçe rehabete kapılacaksın oda zararlı eşini ara bence bi acile gidin
mervik21 Real internet mevcut yanlış yönlendirmek istemem ama en belirgin olanlar kuru öksürük ateş ve halsizlik
melekanesi Ayca6868 canım önce sakin ol. Ateşin kaç derece ve devamlı yüksek mi? Kuru öksürüğün var mı? Psikolojik olabilir mi? Mesela benim boğazım ağrıyordu. Öksürüyordum. 2 günde geçti. Koronayla uyanıp, koronoyla kalkıyoruz. Psikolojik olabilir.
Ayca6868 melekanesi ateş yok öksürük yok sabah kalkınca burnum tikaniyo çok az akıyor ama akşam nefes darlığı gibi bisey oluyor esnemem yarıda kaliyo
Merveaygun Ayca6868 sende ki belirtiler bende de vardı…yanliz bugün bi enfeksiyon doktorunun canlı yayını dinledim corina da burun akıntısı olmuyor dedi galiba biz soğuk algınlığı olduk 😷
Ebrulig Soğuk algınlığı olabilirsin bir süre evde vitamin takviyesi öneririm, 2-3 gün içinde ateşin çıkarsa hastaneye o zaman gitmeni öneririm. 3 vakadan 3’ü varsa test yapıyorlar. Yüksek ateş, öksürük, nefes darlığı
Ayca6868 ilkbahar corona ile benzer ortak belirti yokmuş nefes darlığı da az zaten o ’da artan hormon dan kaynaklı olabilir
melekanesi Ayca6868 o zaman sanmıyorum. Düşünmemeye çalış. Hamilelikte burun tıkanıklığı oluyor diye biliyorum. Sen düzenli beslen. Meyveni, sebzesni ye. Kendine dikkat et. Kafandan virüsü çıkar bence. Eğer etkilendiğini düşünüyorsan haberleri izlememeye çalış. Bilgin olsun. Ama üstüne düşmemeye çalış canım. Çok fazla kafana takılıyor yada panikliyorsan doktorunla konuş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.