smyyezeyrek47 DlstM artık yolluyorlar ilk zamanlarda yollamiyolardi şimdi hastalık ilerledi ve hastanede ağır solunum sıkıntısı ilanları yatiriyorlar
Babyaren Mavi87 hafif atlatıyorsa direk eve gönderiyorlar. Hamile normal hiç fark etmiyor 🤷🏻♀️ Çevremde çok var pozitif vaka hepsi evde.
nil0505 halitefe benimde pozitif birine temasımdan itibaren sekizinci günüm. Ama testim pozitif çıkalı dört gün olacak. Karantinamız hangi tarihten başlamış oluyor.
Wishuponastar aslihancvk nasıl geçirdiniz o dönemi acaba? Bebeğiniz nasıl? Ben de korkuyorum sonuçtan. Test yaptırdım. :( )
Aytflz iremgun canım benim eşimde korona oldu hastanede falan kalmadı direkt eve gönderdiler 10 gün karantina da kaldık hastanede kalınmıyor
dlkcnr Yaşanılan belirtiler nedir , bebeğe geçiyor mu çok merak ediyorum iki gündür bende inanılmaz halsizlik vücut ağrısı var üşüttüm mü covid mi atlatıyorum bilmiyorum 🤷♀️
ipek_94 Babyveannesi ben Çorum’da yaşıyorum ve sadece burun akıntısından bile test yapıyorlar burda hastanede. Nasıl yapmıyorlar siz nerde yaşıyorsunuz? Benim kardeşime sadece bası agrıyor diye yaptılar. Negatif çıktı. Eşimde burun akıntısı var diye yaptılar negatıf çıktı ama yapıyorlar yani.