Elif6161 esra_61 tamam da siz normal bi birey degilsiniz hamilesiniz ya böyle şeymi olur hamgi hastanede yaptırdnz bu testi acaba bilgilendirrirseniz sevinirz
civcivimmm esra_61 allah yardımcın olsun bian önce iyileşirsin ama nasıl test yaptılar bende anlamadım ben 1 aydır hunharca öksürüyorım ciğerim çıkıcak öksürmekten 5 6 günnönce gittim acile ateşim olmadığı için test yapmadılar 🤷♀️
Babyveannesi En başta sadece boğaz ağrım var hiçbir şikayetim yok demiştiniz şimdi nefes darlığı ve öksürük şikayetlerinizi eklediniz hanımefendi ben anlamadım
esra_61 Babyveannesi hanım efendi nefes darlığım çocuktan dolayı oluyordur die düşünüyorum ben malum büyüyor kaburgalar sıkışıyor
meliccccc esra_61 bence sizii saglik bakanligindan ariyoruz diye kandirmislar yarin hangi hastanede kan verdiyseniz gidin yuz yuze konusun.
Mavi87 esra_61 canım kusura bakma da, ya senin anlattıklarında eksiklik var, ya da anlamadığım başka olay var. Tedaviye başlanmadan asla bırakmıyorlar. Kaldıki sen hamilesin. Korona olucaksın birde eve gönderecekler öylemii.. direkt karantina uygulanıyor
tgbas Mavi87 katılıyorum kesinlikle hamileikte bir bayani evde birakmazlar tanıdığımız biri hamile ve gozlem altındaki hergun durum atıyor durumum çok şükür iyi diye evde 10 gün bekleyin gecer onlem anlinmadan pek inandırıcılığı yok maalesef arkadasin yazidiginin.
Glcnazz10 Mavi87 simdi haberler gösterdi kocaelinde bi hamile kadını evine yollamışlar kadn ölmüş bebekte eşi çok kötüydü şimdi adamda 2 cocuguyla evde karantinadayms nasl anlamiyorum bu durum da eve yolluyorlar ve bu durumda daha çok bulaşır o adam hic dışarı çkmıcakmı nasl bi ülkedeyz bilmiyorum ben
beseranne Mavi87 malesef bilgiler güncel değil ilk günlerde sizin söylediğiniz gibi yapıyorlardı şu an ise hastanelerde yoğunluk olmaması için hastalığı hafif seyredenleri eve gönderip telefonla takip ediyorlar.
Selcankokalan Mavi87 malesef öyle olmuyor canım o kdr çok kişi duydum ki pozitif çıkmasına tağmen sadece eve gönderilip karantina uygulanan amcamın gelini hemşire 1 ay sonra doğumu var pozitif çıktı testi eve gçnderip karantina uygulandı başka bir şey yapılmadı
720berra- Herkes test pozitifse eve yollamazlar falan yazmış birsürü kişiye tanı koyuldu ve o kadar kişi hastanelerde yatacak değil ya tabiki evde kalıyorlar takibini o şekilde yapıyorlar durumu daha ağır olanların tedavisini hastanede sürdürüyorlar.
Zumre 720berra- ilk testin pozitifse seni yatiriyolar tedavi goruyosun ole eve gonderiyolar bu kadin hic bisi gormemis kan vermis virus var demisler gondermisler allah askina
DlstM 720berra- ve kardeşimde gitti iş yeri istemş test ateşine bakıp kapının önüne dr koymşlar olmadığı için ateşi almamışlar içeri
Sinem92 iremgun hadi hamile diye test yapıldı diyelim, pozitif çıktıysa sırf hamile olduğu için yatış verilmek zorundaydı zaten, o yüzden bana da hiç mantıklı gelmedi 🙄
iremgun Sinem92 kesinlikle tedaviye alınması lazım yani evde karantina ne demek ki ayrıca evdekilere de bulaşabilir bu durumda. Ee yine yayılma arttı böyleyse zaten artar. Anlam veremedim
esra_61 Sinem92 siz bide beni düşünün akşam ogrendm yrn ne bekliyor beni bilmiyorm düşünüyorum sürekli
Zumre Ben hicbisi anlamadim yani hamilesin ve seni eve gönderiyorlar bogaz agrisina test yapmiyolar gelip seni almalari lazim ama yarin iletişime gecicez demisler garip yani 🤔
720berra- DlstM benim eşim doktor birçok kişi evde karantinada iline ve hastanenin kapasitesine göre de değişiyor malesef keşke göndermeseler kimseyi
beseranne DlstM güncel bildi değil sanırım sizin söylediğiniz uygulama ilk günlerdeydi çünkü komşumuzu gönderdiler eve ve aynen bayanın anlattiği gibi evden telefonla takip ettiler. Ayrıca Fatih Terim testi pozitifken nasıl taburcu edildi sorularına karşı bilim kurulu üyesinin hastalığı hafif seyreden hastaları yoğunluk olmaması için evden takip edilmek üzere eve yolluyoruz her pozitif hastanede yatmıyor açıklamasını bizzat kendim dinledim.
720berra- Zumre virüs var diyip göndermemişler evdeyken sonucu çıkmış ve aramışlar illaki takibini bi şekilde yapacaklardır kadınIn durumunu düşünün şuanki burda yalan söylüyor muamelesi yapıyor herkes