720berra- esra_61 yaşınız çok genç inşallah çok kısa sürede iyileşeksiniz sevindirici haberi burdan bize yazarsınız dua ediyor olucaz 🙏🙏
Babyone esra_61 bebek dogana kadr coktan atlatmıs olursn ınsallah lutfen bızı bılgılendır . Dua eder yannda oluruz ınsaallah. Zaten surec 14 gun ıcınde gelısır gencsın kronık rahatszlıgı yoksa atlatrsn Allahın ıznıyle. Rabbım acıl şifalar versn bı suru ınsan dua edıp yannda olucak . Tez zamanda saglıgına ve hayırlısıyla bebegınee kavusucaksın 🙏🙏🙏🙏
Fuliaa90 Çok çok geçmiş olsun . Zor bir süreç tabiki ama lütfen moralinizi yüksek tutun. Hastanede tek başına kalan bu nedenle psıkolojisi daha kotu olan ınsanlar var . Evet belki hamılesiniz evde olmak nekadar doğru bılemıyorum ama bildiginiz yerde evinizde olmakta iyi bir sey . Lutfen beslenmenıze moralınıze dıkkat edın . Mumkunse haberleri vs izlemeyin . Her durumda sağlık gorevlileriyle iletişimde olun. Varsa kullanabılceginiz ilacları sorun . Sizden güzel haberleri beklıyoruz 🙏🏻
Nur4545 esra_61 çok geçmiş olsun Allah şifa versin evden çıkmıyorsanız size nasıl bulaştı ki ? O zaman evden çıkmadığımız halde riskli durumdamıyız
Zeyhall esra_61 öncelikle çook geçmiş olsun canım şurada yazılan yorumları okudum da insanlar resmen böyle bir şey mümkün değil ya sen yanlış anlatıyorsun kusura bakma da ben inanmıyorum gibi şeyler yazmış başına gelmeden kimse inanamaz zaten ama kimse de durup dururken bende corona var demez benim de iki akrabamda çıktı genç oldukları için ve hastalık ilerlemediği için ev karantinası verdiler hergün arayıp kontrol ediyorlar bakıldığında tabiki çok saçma bir uygulama evde bırakılmaması gerekiyor ama sağlık ekibi ne diyorsa onu yapmak zorundasın sonuçta burda bayan hamile zaten stres yapmış kendisine bir de kalkıp inanmıyoruz etmiyoruz diyorlar size mi inandırsın stresiyle mi baş etsin azcık duyarlı olun lütfen
Hnuda esra_61 arkadaşım bunları yapmak zorunda değilsin ..fotoğraf atmalar kendini ispatlamalar neden yoruyorsun kendini bu kadar ? Suan pozitif düşünüp bu virüsü biran önce hafif atlatmayı düşün ve lütfen buradaki insnalari ikna etmek için enerji harcama ..duam sizinle rabbim tez zamanda şifa versin 🙏
Simgesydn MihmininAnnesi ya herkes farklı bişey diyor. Bizim iş yerinde bir arkadaşa yapıldı öksürük ateş halsizlik vardı. Bir günde cıktı sonucu negatif cıktı ertesi gün yine tekrarladılr gene negatif cıktı. Ama yine 14 gün evde karantina ya aldılar. İşe gelemedi
AysennHED esra_61 cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine üzüldüm gerçekten Allah’ım şifa versin inşallah bu hastalıktan bu virüsten kurtulalım artık 🤲
Mekamu esra_61 geçmiş olsun valla iyi dayanmışsın şu yorumlara. Ne sanıyordu buradaki kadınlar anlamadım ki.. %80 imiz alacak bu virüsü. Kabullenin artık. Dua edelim ki sağ salim atlatabilenlerden olalım.
Papatya61 esra_61 Trabzonda mı oturuyorsun ve hangi hastane yaptı testini. Doktor kontrolüm var ve bu yazdığını okuduktan sonra çok tedirgin oldum lütfen açıklarsan çok iyi olur
busra1977 esra_61 Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin kardeşim ❤️ Bağışıklığını güçlü tutmaya çalış, sağlıklı güzel beslen, bebişinle iletişim halinde ol❤️, onunla konuş dokun ona, ve moralini hep yüksek tut ❤️ Güzel hayaller kur ve onlara İnan 👌
OzgeSelcuk esra_61 canım nasıl eşinden bulaştı anlatır mısın ?? Bizimde aklımızdaki sorular gitsin 🙏🏼 Malum hepimiz çok tedirginiz çünkü hepimiz birer can taşıyoruz 😣 Allahım bir an önce sana şifanı versin 🤲🏼 Lütfen bizi detaylı bilgilendir 🤚🏼
SeymaK Ne biçim insanlarsınız ya kadını sorguya çekmişsiniz zaten üzgün eminim hem kendini hem bebeğini düşünüyodur streslidir nasıl böyle gaddar olabiliyorsunuz ya yazıklar olsun gerçekten kadının kadından başka düşmanı yok. Canım çok geçmiş olsun durumunyn hafif olmasına sevindim inşallah bu şeklde ağır olmadan atlatırsın rabbim seni de bebeğini de korusun🤲🏻🤲🏻
Kbr2301 Kedili_Anne bakın bu hamile bayanın haberı bıle cıktı suan hastanede ve kadının cok ıyıyım keske eve gonderseler dıyor ama bırakılmıyor hikayelerıne bakarsınız. böyle seylerden dolayı ınsanlar çelişkide kalıyor kimse yalan söyledın demek ıstemez ama ortada olan ornekler var https://www.instagram.com/haticenurseymakars/
Mucizem7 Kbr2301 evet bende şimdi gördüm.inceledim instagramini storylerine baktım iyiyim.diyor fakat eşini karantinaya almamışlar hani virüs olan bir kişinin temas ettiği herkes karantinaya alınıyordu o.olmamis kaydettiği storylerde var öne çıkanlarda bakın bence🙃😣çok tedirgin oldum gerçekten…
Ilgar esra_61 öncelikle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Ben corona oldum çok kötü olucam psikolojisine asla girmeyin kendinizi de çok yoklamayın. Yapmanız gereken kendinizi izole etmek bütün hijyen kurallarını uygulamak evi sık sık havalandırmak verilen bir ilaç mevcutsa onları kullanmak ve beslenmeye cokkk dikka etmek bol bol sıvı tüketin ve vitamin değerleri yüksek yiyecekler yiyin. Şöyle düşünün şu an evlerimiz hastanelerden daha güvenli bizden başka kimse yok. Sağlık bakanlığı semptomları hafif olan kişileri halk sağlığı tarafından kontrol ediyor halk sağlığında çalışan personeller ya arayarak yada evinize ziyarete gelerek kontrol sağlıyorlar. Solunum sıkıntınız olursa endişelenmeden kendinize maske takıp hastaneye başvurun kendiniz gidemeyecek durumda olursanız 112 yi arayıp durumu anlatıp yardım isteyin. İnanıyorum ki en kısa sürede atlatacaksınız.
Tanereyluldeniz esra_61 canım benim. Yazışmaları baştan sona okudum yalan söylediğini düşünenler filan olmuş ama takılma lütfen çünkü etrafta çok fazla bilgi kirliliği var insanlar neye inanacağını şaşırdı. Ben de 39 haftalık hamileyim ve inan bende pozitif çıksa bende evde olmak isterim korkarım hastanede tek başına olmaya. Allahım seni de bebeğini de eşini de korusun hiç korkma inşallah atlatıcaksın çünkü genceciksin umarım kronik hastalığınız yoktur. Dua edicem sizin için. Durumunu bildir lütfen haberdar olalım. Şifalar diliyorum sana
RabiaMG esra_61 tum yazismalari okudum gercekten cok uzuldum. Rabbim sifa versin İnsallah yardimciniz olsun 🤲🏻
Mervekkc iremgun haberlere güvenmeyin evet eve yollanıyor ve öyle çevresi falanda araştırılıp karantinaya alınmıyor
Elifblg esra_61 canım stres yapma daha kötü olursun bol sıvı tüket bol vitamın meyve ye limon sık içine az tuz at o bogaz agrını alır günde 1 defa iç lımonu ama sonra bal ıle toz zencefili karıştır çay kaşığının ucu ile ye bol dua et inş rabbım bebegıne bağışlar senı