Mrcemn Zelislida magnezyum eksikliğinden oluyor canım banada çok oluyordu ama magnezyum kullandığımdan beri hiç bir ağrı yok çatı ağrısını da huzursuz bacak sendromunu da kesti
Anne1234 Zelislida ay bu sorunun sadece bende olduğunu sanıyordum bende çok sallıyorum arada eşim ayaklarıyla tutuyor ayaklarımı 😆 ayakların çoştu yine diyo 😂😂😂
Deniz_11 Zelislida Ben ağlıyordum resmen ağrıdan canım dün doktora gittim anlattım şikayetimi ve tahlil yaptı magnezyum eksikliği varmış şuan efervasan tablet kullanmaya başladım bakalım inşallah bu akşam biraz da olsun rahatlatır 🙏🏻
alpulll bacak ağrıları mı 😞😞😞 aksamları bir başlıyor sabaha kadar çekiliyorlar akşam yatmadan önce magnezyum içiyorum biraz olsun iyi geliyor
alpulll Zelislida magnimore plus kullandığım ilacın adı aksamları atınca uyuyabiliyorum hafifletiyor 👍🏻
Serzeyyyy Zelislida bu huzursuz bacak sendromu gece uykuda siz hissetmeden de oluyormu titrer şekilde sıçrama şeklinde ayaklarda
Cansuyildirim Gunde 2 kere magnezyum ve maden suyuna ragmen sabaha kadar uyutmuyo. Doktor pek bi cözümü yok malesef demisti
Snurugur Zelislida canım bende de var yatmadan önce hareket yapıyorum bacak kaslarımı yoruyorum biraz daha rahat uyuyorum