esideger 30 haftalığım, hareketlerini hissettiğim günden beri hep solda henüz başka bi herde hissetmedim ve kız☺️
Ozlemkubra ElifNilMom canım benimde solda annemler hep soldaysa kız olur derlerde önceden ve benimde kız 🥰 ama o yerleşmesine bağlı gerçekliği yok diye düşünüyorum
ElifNilMom Ozlemkubra doğrudur canım ya biz eşimle oğlumuz olsun çok istedik heo erkek diye hissettik falan hatta o yüzden sebep arıyor olabilirim bir ihtimal belki erkektir diye ☺️🐣
Ensar1234 ElifNilMom cnm benim üç tane çocuğum var iki kızımdan sonra oğlum oldu kızlarımın ikiside soldaydı oğlumda soldaydı hatta doktora sormuştum ilk haftalar bu soruyu hiç alakası yok o ay hangi tarafta yumurta çatlamışsa orda olur demişti hatta diyodum kendi kendime üçüncü kızım geliyo kesin diye ama oğluşum oldu demem oki hepsi hurafe☺️
Glcnazz10 ElifNilMom benimki solda hep ve kasıgımda hissediyorum ama erkek dedi doktorumuz bide gec ögrendik cinsiyetimizi
mavisimm ElifNilMom Erkek sagda kiz solda olur derler canim. Anneannem soylemisti bana eskiden oyle anlarlarmis. Benim ki hep sagdaydi oglum olacak insAllah.
MelikeAkin ElifNilMom tabikide onlar hurafe boyle bisey olabilirmi hic akliniz aliyormu bebek bu heleki hareketlendikten sonra surekli butun gobeginizde geziyor sag sol diye bir ayrim yok kiz erkege gore sizde lutfen kulaktan dolma boyle sacma seyelre inanmayin.
ElifNilMom MelikeAkin ben burada var mı yok mu diye sormuşum cevabın sorumun cevabı değil ne milleti azarlar tarzdan konuşuyorsunuz ? Neye inanıp neye inanmayacağımı sizden mi öğreneceğim ? Farkındaysanız zaten doğruluk payının olup olmadığına dair post açmışım inanmamışım demek ki
Mervexx3535 ElifNilMom o öyle değil de ilk kalp atışını sağ mı duydunuz solda mı doktora gittiğiniz de. Bende ilk hamile kaldığım zaman teyzemler ilk buna bak demişlerdi bana ben ilk kalbini ve keseyi ilk gördüğü yere dikkat etmiştim sağ taraftaydı. 18 haftalıkta ögrendim kızım olucağını 🥰
MelikeAkin deleted960 ay evet herkes sag sol muhabbeti yapmis bende bir saglik memuruyum ve o yumurtlamaya bagli eger once hangi yumurtan cataldiysa ordan yumurtlama olduysa bebek ilk zamanlar orda atyo o taraftan hissedilyo ama zaten sonrasinda butun gobeginde hissediyorsun 😌
Mervexx3535 ElifNilMom ve 26.haftadan beri de hep sol tarafta tekmelerini oradan hissediyorum. 33 haftalık oldum halende solda doğum pozisyonuna geçmiş ayaklar sol tarafa dogru uzatmış tekmeliyor.
mavisimm deleted960 Tabiki oyle dememistir spermler :) ama genel olarak oyle bir algi var. Yari yariya sans diyelim :)