Drydn Alkan yıldım bahcelievlerde işinde bir numara bana biraz uzak diye recep hası tercih ettim şişlide 1100 tl verdik memnun ayrıldık 4 hafta sonra bir randevu daha var.. atıl yüksel iyi evet hepsinin hocası ama korona dolayısıyla randevu almıyor diye biliyorum.. ali ekizi de biliyorum medicalde haftanın bir günü 1250 tl ona 1250 vereceğine elli kere profesorlerden biri olsun derim
Seyda4 Drydn Tamamdır çok teşekkür ederim. Araştıracağım 🙏😊Ali Ekiz’i düşündük biz ama 550 dedi yine forumdan bir arkadaş yeni gitmiş kliniğine. Evet diğer doktorların randevuları dolu oluyormuş, çoğu kişi randevu günü alamamış diye duydum ben de.
Drydn Seyda4 bu arada benim verdğim fiyatlar fazla nerdeyse iki katı çünkü ikiz gebelik var bende onu belirtmeyi unuttum recep has cok yogun ama iptal olan randevulardan birine yazdırdık kendimizi denk geliyor yani hayırlısı olsun..
Buse91 Seyda4 bahçeşehirde Altan Cebeci’ye gitmiştim detaylı ultrasonum için çok memnun kaldım. 600 tl ücreti☺️
Seyda4 Buse91 aa evet bu doktoru da duymuştum. Kendi kliniği sanırım. Hastanelere gitmek istemiyorum mümkün olduğunca. Çok kalabalık mıydı, önlem almışlar mı korunma konusunda? Malum biraz paranoyaklaştık virüsten ötürü.
Buse91 Seyda4 kendi kliniği evet. Ben gittiğimde virüs olayı henüz yoktu açıkçası ama O zaman bile sadece 1 kişiyle gelmemiz konusunda uyarmıştı asistanı.
mimaranne88 Seyda4 bende dün Altan Cebeci ye gittim. İnanılmaz önlemler var. İçeride bekleme salonu kapatmışlar eşinizi bile almıyorlar. İçerideki hasta çıkınca arıyorlar gelebilirsiniz diye. Bu sırada otopark ya da bahçede bekliyorsunuz. İçeri girdiğinizde bone, çift galoş ve çift maske taktırıyorlar. Hepsinden önce ve sonra dezenfektan. Ödediğiniz parayı bile dezenfektan dolu suya bıraktırıyorlar. Devamlı hava temizleyiciler çalışıyordu. Benden önceki hasta çıktığında sedyeyide dezenfekte ettiler üstüne tek kullanımlık örtü serilmesine rağmen. Açıkcası daha üst bir hijyen sağlayacak bir yer olacağını sanmıyorum. Doktor her gördüğünü anlatıyor. Kendi bakıp geçmiyor. Memnun kaldım açıkcası. 600 tl
BurcuErg Seyda4 Merhaba, ben de 12 ve 22. haftamda Dr Altan Cebeci’ye gittim. Özel Kliniği var, Bahçeşehir’de. Hem çok detaylı her şeyi anlatıyor, hem de resim ve video veriyor. İşinin ehli. Memnun kalırsınız.
Seyda4 mimaranne88 Harika. Çok teşekkür ederim🙏😊İçimi rahatlattınız. Birkaç kişi daha bu doktoru önerdi eşimle 2 doktor arasında kaldık şimdi bir de Ataköyde vardı ikisinden birini tercih edeceğiz. Ama sizin tecrübeniz çok rahatlattı beni açıkçası randevu bulabilirsem Altan beye gitmeyi düşünüyorum şimdi.
Bssever Merhaba ben ilk hamileliğimde de Gaziosmanpaşa daki Güncel tıp merkezine gitmiştim bu hamileliğimde de oraya gittim 450 TL ödemiştik sanırım. Gerçekten çok güzel detaylı bir anlatımla anlatıyor uzman
nihanshoes Seyda4 merhaba ben ali ekize gittim gaziosmanpaşa kadın sağlık merkezi ne haftada 1 gün geliyor. Çok memnun kaldım gayet detaylı ve herşeyi göstererek anlatıyor. Hastane ortamı olmadığı için herhangi bir vaka da yok tavsiye ederim. Ben şubat ayında gitmiştim, 500 lira verdim.
Seyda4 nihanshoes Çok teşekkür ederim🙏 Eşimle Ali Ekiz ile Altan Cebeci arasında kaldık. Bakalım şansımıza hangisine gün bulabilirsek artık😊
Buse91 mikican bahçeşehirle esenyurt zaten birbirine çok yakın yerler bazı yerlerde esenyurt bazı yerlerde bahçeşehir olarak görünüyo akbatı avm’nin arkasında hemen:)
Gmzaa Bahçeşehir Altan Cebeci. Biz çok memnun kaldık sizin bir şey sormaniza gerek kalmıyor, her şeyi ayrıntılı bir şekilde açıklıyor. Tum muayeneyi Cd ye kaydedip veriyor ve ayrıca fotoğrafların hepsini whatsapp tan gönderip çıktı olarak da veriyor.
Seyda4 Gmzaa Çok teşekkür ederim🙏Evet Altan Cebeciyi çok kişi önerdi. Eşim ile Ali Ekiz ile Altan Cebeci arasında kaldık. Bir de Altan Cebecide virüsten ötürü çok güzel önlemler de alınmış. Altan Cebeci biraz uzak bize ama boş gün varsa onu düşünüyoruz bakalım.
Seyda4 Gmzaa kliğini aratınca çıkmıyor internetten ama. İsminin altında bi numara var ordan mı aldınız randevuyu?
Gmzaa Seyda4 ben daha salgın konusunda yasaklar falan ortada yokken gitmiştim. Ona rağmen önlem almaya çok erken başlamışlardı.