Tugbakarciga Yaw bu bebiş neden bu kadar çok hıçkırıyo ve rahatsız olan tek hamile ben miyim. Gece uykumdan uyanıyorum ve hıçkırık geçene kadar dişimi sıkıyorum sanki o kadar rahatsız ediyo sürekli pıt pıt pıt 3 5 dk sürüyo galiba 3 4 saatte bir hıçkırıyor
Meltemguvenir Tugbakarciga kaç haftalıksınız 31deyim bende günde 5 kere hıçkırıyor benim miniğimde ama rahatsız edilecek derecede değil tabi çok hafif bi kalp atışı gibi oluyo
Ponciginannesi_ Tugbakarciga ay ben tam tersi o kadar çok hoşuma gidiyorki 😊 huzur doluyorum resmen 🥰
Eken Tugbakarciga Ben de bu ne diye rahatsiz oluyordum . Hickirik dedi doktorum. Gece cok oluyor ozellikle
Tugbakarciga Meltemguvenir 29 olduk. Gündüz değil ama gece hıçkırması rahatsız ediyo beni. Bebişi de rahatsız ediyo galiba kıpır kıpır oynuyo hıçkırdıkça
Tugbakarciga sndsk ona iyi de. Zaten uykusuzluk başladı bi de bu hıçkırık. Allahım hayırlıca bi doğurabilseydik
Meltemguvenir Tugbakarciga gece zaten daha bir enerjik oluyolar hıçkırmayla birleşince rahatsız etmesi normaldir tabi 😊
Tugbakarciga Ponciginannesi_ hareket etmesi tekmesi falan benim de çok hoşuma gidiyo. Ama bu hıçkırık. Sürekli aynı düzende pıt pıt pıt pıt. Gece uykudan uyandırınca rahatsız oluyorum
Meltemguvenir Kocaeli41 göbeğimin altında hissediyorum ben genelde hıçkırıklarını sizde de öyle mi acaba
Kocaeli41 Meltemguvenir benim degişiyor canım bazen altında bazen üstünde dokunarak buluyorum tam olarak nerde attıgını babamıza dinletiyorum hatta normal hareketlere denk gelmesi hissetmesi mümkün olmuyor ama hıckırıklarınduyuyoruz🤗
AyseeBusraa Benim bebeğim de anne karnındayken çok hıçkırıyordu, bir hafta önce doğdu çok şükür gece uyurken bile hıçkırıyor, günde 2 3 kez anne karnındaki gibi devam 😬
AyseeBusraa Kocaeli41 aminn cümlemizinkini inşaAllah sağolun. Rabbim tüm kavuşmayı bekleyen hamilelere sağlıkla nasip etsin inşaAllah 🥰
AyseeBusraa Aysegulck evet annem de bebek hemşiresi o da aynı şeyi söyledi, gerçekten en kısa çözüm 👍🏻