gulumse0611 Merhaba Cumartesi saat beşte test değerim 3300 dü pazartesi sabah 9.30 da verdim 5382 çıktı iki kat artmadı problem mi var sizce doktor cuma bi tekrargel dedi o da şüphelendi çok moralim bozuldu 😞 yarcımcı olurmusunuz bilgniz varsa
Esila300920 gulumse0611 öncelikle hayırlı olsun. Belli bir seviye artmış o yüzden kese göründüyse kan vermemelisiniz bana doktorum öyle demişti . Bence bi sıkıntı yok . %60 artış kabul ediliyor . Üzülmeyin.
Tgbanne gulumse0611 tatlım 1 bucuk yada 2 kat olması beklenir , saatlerde uymuyor zaten . 36 saatteki değerin bu düşün
Tgbanne gulumse0611 hayırlı ugurlu olsun canım , ayyy heralde hamileliğin yeni , ne güzel yüksek değer , herkes 10-20-30-70-100 , sen 3000 lerde . Bu bebeğinin sana sımsıkı tutundugunun anlamı , rahat ol annesi
gulumse0611 iremgun inşallah öyledir cuma günü tekrar bi gelin dedi doktor suratı düştü bende korktum keseyi gördü ama göstermedi bile bana kese yokmu dedim kese var ama şuan çok küçük dedi 🤷🏼♀️
iremgun Zehravusal 5hafta 6 günlük hamilesiniz o zaman😊(eğer geç döllenme olmadıysa) hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah🙏 doktora gittiniz mi? Doktor kaç haftalık söyledi?
mmylmz gulumse0611 kese gözukur bu değere ama artış ılla 2 kat olması gerekmiyor ılk haftalarda az katlanması olası. önemli olan artması. 4000 de olabılırdı ama yukselmiş
Zehravusal iremgun doktora henüz gidemedim canim haftaya gidicem inwAllah kan tahlili yaptırdım öyle dediler
KardelenYB gulumse0611 bende saatle alakalı olduğumu düşünüyorum bende de ilk verdıgım kanlarda saat farkı olduğu ıcın sadece %60 artmıştı aynı saatlerde ve aynı laboratuvar da vermek önemli stres yapmayın
gulumse0611 KardelenYB evet arada bi sekiz saat var inşallah dediğiniz gibidir başka birşey yoktur ağlamaktan helak oldum cuma günü tekrar gidicem bu kez aynı saatte gidicem kan vermeye
Beyis Ultrason bakmadılar mı? binli değerlerden sonra iki kat artış beklenmiyor bakılmıyor diye biliyorum ben öğrendiğimde 1536 çıkmıştı bidaha da kan vermedim
KardelenYB Beyis evet baktı gördü keseyide bebeğimide ama tekrar kan aldı çünkü ilk kez doktorla randevumuzdu ben söyledim gerek yok aslında yaptırdım daha önce ama dedim hayır tekrar alacağız canım bu hastanede kayıtlı olması gerekiyor dedi