_defnee Bsrasglm İsteğe bağlı olmadım sezeryan olmak zorunda kaldım ama 39 da alınıyor diye biliyorum. Bana saha önce öyle söylemişti doktor
Bsrasglm Snmdnz yok canım illa normal doğum olsun diyor bende normal istiyordumda hem vajinal mantarım çok yoğun var fitile rağmen geçmiyor hemde psikolojik olarak çok yıprandım son zamanlarda yapamam diye düşünüyorum
Bsrasglm Snmdnz aynen canım bide ebe çatı muayenesinde çatın dar bebeğin kafası yukarıda belki iner ama zor olur normal doğumun dedi ondan sonra tamamen vazgeçtim
Snmdnz Bsrasglm anladm canm doktorunun bundan bilgisi yokmu belki ilk normali denicek olmayinca sezeryan yapcak demekki doktorun
gunay95 Bsrasglm 37+6 dayim yarina doktor randevum var.artik gun vermesi lazim🙄bu hastalikdan dolayi korkum var hemen alsinlarda eve gecmek istiyorum.
Edibeee gunay95 herkesin doktoru 33 haftada gun vermıs ne guzel. Benım ıkıncı sezeryanı doktor bana bır sey demiyor 34 hafta dayım ne zaman alıcaksınız diyorum 2 hafta sonra gel bakalım diyor 2 aydır boyle demekkı sizin doktorunuz da benım doktorum gıbı, 😞
gunay95 Bsrasglm bu arada Ankaradan olan varmi??hangi hastanede istekli sezeryan olucaklar??benim doktor uzatiyor.hastaliga gore guya sezeryan zormus
Esraaydn21 Bsrasglm bende 36 haftalık hamıleym. bugun sezeryan ıstedımı söledım doktora tamam dedş direk :)) adamın ısıne geldi ben mesela en cok sondadan korkuyorm
Bsrasglm Snmdnz doktora söyledim bence bir problem yok dedi ama çatı muayenesinde baya zorlandım canım
gunay95 Edibeee benim doktor pazartesi gel gun vercem hafta icine dedi.38 oldum artik haftaya alicakmis
Tucengiz4480 34+6 dayız.. isteğe bağlı sezeryan olacağım ama doktorum hala gün vermedi ve kontrolüme 2 hafta var..