kucuksusaminannesii canım ben 55 kilo ile hamile kaldım şu an 67 kiloyum yani 12 kilo almışım 1.75 boyundayım fiziğim ayıptır söylemesi yerinde yani geçen seneye kadar spor yapıyordum profesyonel bir şekilde evlendikten sonra braktım sporu günlük suyu zaten çok tüketiyorum ayrıca sabahları tahin pekmez örgü peynir beyaz peynir kaşar peyniri kaymak ve yumurta mutlaka tüketiyorum daha çok süt ürünleri yani diğer türlü hazır pek birşey yemiyorum tek skntım yoğurt çok yiyemiyorum onuda ayranla gideriyorum ayran yapıp içiyorum gün içinde de kuru üzüm ve ceviz yiyorum haftalık en az 3 4 tane avakado tüketiyorum hergün mümkün olmasa da 2 3 günde bir bir avakado ezip üzerine az bi tuz ve limon sıkıyorum hem tadı çok güzel oluyor hemde çok sağlıklı birde normal ekmek tüketmiyorum buğday veyatta çavdar ekmeği yiyorum çok fazla yemek yemiyorum yani yaglı tür de yani yiyorum ama daha çok yeşillik ağırlıklı ve brokoli 2 günde bir mutlaka yiyorum ayrıca meyve yide çok severim akşam yemeğinden sonra meyve tüketiyorum elma armut portakal şu aralar çağla çilek işte durum neye yeterse diyelim olabildiğince muzu DHA çok yiyorum ama tabi arada bir kaçamak yapıyorum ABur cubur da yiyorum ama meyve olduğu sürece abur cubur yemem bazen meyve kalmadı mı evde abur çubura yöneliyorum can skntısından :)