TubaOuzKurt Yürüyüşe başladınızmı? 3 Aydan sonra düzenli yürüyüşler Doğumu kolaylaştırır diyorlar ama ?
Cans TubaOuzKurt Ben yaklaşık 10. Haftadan bu yana günde min. 3 km yürümeye çalışıyorum . Özellikle son aylarda doğumu kolaylaştırmak adına biraz daha arttırmam gerektiğini söyledi doktorum . Şu an 25. Haftadayım biraz ağırlaştım 🙊 Son zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ☺
Hilal54 TubaOuzKurt son aylarda çok yürüyemiyorsun hem bebişler agırlasıyor hem siz hemen yoruluyorsunuz ve sancılar da cabası
TubaOuzKurt Cans bende her akşam yürümeye çalışıyorum hem kilo açısından hem Doğum açısından umarım faydası olur ben daha 13. Haftadayım yolumuz uzun 😃
Aysun2834 TubaOuzKurt 13. Haftaya girdik çok şükür 😍 iş yerim evime ters olduğu için mecbur her akşam yarım saat yürüyorum gün içerisinde de işim gereği sürekli hareketliyim 19 tane öğrencim var okul öncesi öğretmeniyim doğal olarak sürekli koşuşturmam gerekiyor 😍😍😍
TubaOuzKurt Aysun2834 hareket her zaman iyidir dinlenmeyi de aksatmadıgımız sürece allah bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤗
Cannnn Bende 10. Haftaya girdim. Devamlı yürümeliyim diyorum kendi kendime ama okuldan ve de öğrencilerden fırsat kalmıyor ki. Eve gel , yemek yap derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum😶🤔 birde bakıyorum ki koltukta uyuya kalmışım😴