Mrcmk77 29+3 günlük hamileyim ama bugün göğüslerimin ucu o kadar hassas ki çok acıyo bi de sıcacık oldu normalmi siZede oluyomu 🤦🏻♀️
Burcuhsn Mrcmk77 hamileliğin başından beri göğüs ağrıları yaşıyorum doktorum normal olduğunu ve bebeğin ilk göğüs emmesiyle bile ağrıyacağını söylemişti canım
minikinannesi_ Sadece uçları değil tamamı ağrıyor ve çok kaşınıyor, günden güne sertleştiği için daha da zorlanıyorum ben
Mrcmk77 minikinannesi_ benimde bgn basladı ama çok sinir bozucu bişeymiş allah yardımcımız olsun peki iyi gelen rahatlatan bişey varmı yaptığın
minikinannesi_ Normal nemlendirici krem sür dediler pek güvenemedim. En doğalı zeytinyağı ben çok az sürüyorum rahatlatıyor en azından tavsiye edebilirim herkes de aynı etki yapar mı bilmem ama 😊
Mrcmk77 minikinannesi_ bende şimdi göğüs ucu kremi sürmeye basladım umarım iyi gelir 🙏 zeytinyagınıda deniyim
Burcuhsn Mrcmk77 yeni başlıyoruz canım 😍 sadece doktoruna sorarak nemlendirici krem kullanmanı tavsiye ederim onun dışında hiç bir şey kullanma